מתי אפשר להתחיל לנהוג - שבר בקרסול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי אפשר להתחיל לנהוג - שבר בקרסול
    שקד
    04/11/2009

אני בן 21 ונפצעתי בקורס צניחה ביום שישי לפני שבוע וחצי: "שבר של פטישון חיצוני מימין עם קרע בסנסמוזה ואוסטאוכונדריטיס דסיקנס של טלוס מימין". בוצע ביום שני לפני שבוע ניתוח "לשחזור וקיבוע השברים ע"י פלטה לפטישון הלטרלי, הוחדר בורג סנדסנוטי".
    האורתופד אמר לי יומיים לאחר הניתוח שאסור לי לדרוך על הרגל שישה שבועות ולאחר מכן אוכל להתחיל לדרוך דריכה חלקית וכו'..
    השאלה שלי בעצם היא האם נהיגה תחמיר את הפציעה או שלא תזיק לה, כמובן שמדובר בנסיעות קצרות של 10-15 דקות, אני לא הולך עכשיו לנהוג לאילת וחזרה. הרי בסה"כ להבנתי אם אני יכול לשבת ולדרוך על הרגל כשאני בשירותים או סביב שולחן האוכל או אפילו כשאני יושב ליד הנהג בנסיעות.. לחץ קל של הדוושה לא אמור להזיק.

שכחתי לציין שאני כרגע עם אייר-קאסט.

תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני אצרף עוד שאלה על הדרך

שקד
    05/11/2009

בעוד שבוע אני צפוי לפגוש אורתופד צבאי לצורך קביעת פרופיל זמני. האם אתה יכול לקבוע מניסיונך איזה פרופיל אני עשוי לקבל? מה הסבירות שאני אקבל פרופיל 24 זמני?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נהיגה לאחר שבר בקרסול

ד''ר זאב פלדברין
    06/11/2009

לא מדובר בשאלה רפואית אלא בשאלה ביטוחית . מבחינה רפואית תוך מספר ימים קרוב לודאי שלא יגרם לך נזק באם תנהג אך נא לקרא את חוזה הביטוח ששם נרשם שבמידה ומצבך הרפואי משתנה אסור לך לנהוג . ולכן אתה מסתכן בנהיגה ללא ביטוח . מותר לחזור לנהוג כאשר אתה חוזר לתיפקוד סביר .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו