דלקת במרפק קרע חלקי בגיד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת במרפק קרע חלקי בגיד
    א.ק.
    19/09/2007

אני בת 31, כרגע בבית מטפלת בבנותי התאומות בנות שנה, סובלת בתקופה האחרונה משתי בעיות אורטופדיות מטרידות:

מזה כחצי שנה סובלת מכאבים במרפק ימין, אשר הוגדרו כדלקת, כטניס... הוזרקו לי שתי זריקות קורטיזון בהפרש של חודש ימים בין אחת לשנייה. הכאב חלף לחודש וחזר פעם נוספת. עברתי טיפולי פיזיוטרפיה, שבעקבותם חלה הטבה משמעותית ולפני כחודש, כחודש לאחר סיום הטיפולים הכאבים חזרו וכנ"ל הרגישות. במשך כל שעות היום יש על ידי רצועה. מה ניתן לעשות?
    לפני כחודשיים החלו לי כאבים בכתף שמאל ולאחר כחודש בכתף ימין. הכאבים בדר"כ הופיעו בשעות הערב והלילה. הופניתי לבדיקת US ותשובה, גיד סופרה ספינטוס עובר השטחה מרכזית, עוביו המרכזי 0.39 ס"מ לעומת 0.45 בצד שני. מתאים לקרע חלקי אמצעי. בורסה - נוזל בכמות בינונית מעל לגיד SS שמאל. מה צריך לעשות?
    האם יכול להיות שבעקבות התופעות הללו אני צריכה לעבור בדיקות דם כלשהן לרגישות ראומטית, או אם יש צורך לפנות לרמאטולוג?

תודה,
    א.ק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת במרפק קרע חלקי בגיד

הוספת תגובה

• דלקת במרפק קרע חלקי בגיד

ד''ר יבגני שויחטמן
    20/09/2007

שלום א ק

TENNIS ELBOW או דלקת בחיבור גידים מיישרי שורש כף יד למרפק יכול להיות תהליך כרוני וממושך
    לדעתי יש מקום לחזור על זריקות ופיזיותרפיה ובמידה שלא היה שיפור לשקול טיפול ניתוחי

לגבי קרע חלקי בגיד כתף -הטיפול בדרך כלל שמרני

אני לא חושב שמדובר בבעיה ראומטית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו