מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בעצם הזנבנטלי12/11/2009
אני בת 24 לפני שבוע עברתי ניתוח כריתת סינוס פילונידל בפעם השניה. הפצע הושאר פתוח. בפעם הראשונה לא חויתי כל כאב והניתוח היה ממוקם גבוה (בתחילת הישבן עם נטיה לשמאל). הפעם האבסס היה ממוקם ממש ליד עצם הזנב. לאחר הניתוח ועד עכשיו יש לי כאבים חזקים, כמעט לא משנה איך אני שוכבת או יושבת. הכי פחות כואב שאני עומדת. הרופא המנתח שלי אמר שהכאבים נובעים כי בניתוח גירדו קצת את עצם הזנב. גם בעזרת משככי כאבים (כרגע אביטרן 50 בנרות) לא משככים את הכאב לחלוטין. אני מתוסכלת מאוד. הכירוג אמר שהכאבים אמורים לעבור עוד 7-10ימים. יש לציין כי אחרי הניתוח יכולתי לראות את עצם הזנב עצמה בהסתכלות לתוך הפצע. מה דעתך באופן כללי? כמה זמן אני צפויה לסבל מכאב? ומה אני יכולה לעשות או לקחת כדי להקל על הכאב? אני מתוסכלת מאוד מחוסר הנוחות והכאב הבלתי פוסק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אין תשובה?
נטלי15/11/2009הניתוח שעברת מבוצע באופן שיגרתי על ידי כירורגים ולא אורטופדים ולכן את לא בפורום הנכון . בשל העובדה שהאזור הושאר פתוח ההחלמה הנה איטית יותר . ולוקח יותר זמן ויותר כאבים וצריך הרבה סבלנות בכל אופן ניתן להתאים לך כדורים חזקים כך שלא סתבלי נא להתיעץ עם רופא המטפל כירורג או רופא המשפחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצם הזנב - סינוס פילונידאלי
ד''ר זאב פלדברין16/11/2009הניתוח שעברת מבוצע באופן שיגרתי על ידי כירורגים ולא אורטופדים ולכן את לא בפורום הנכון . בשל העובדה שהאזור הושאר פתוח ההחלמה הנה איטית יותר . ולוקח יותר זמן ויותר כאבים וצריך הרבה סבלנות בכל אופן ניתן להתאים לך כדורים חזקים כך שלא סתבלי נא להתיעץ עם רופא המטפל כירורג או רופא המשפחה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?