תסמונת תעלת המרפק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמונת תעלת המרפק
    שגיא
    15/11/2009

יש לי לעיתים הרגשה של תרדמה ונימול(זרם) בזרת ובאצבע שליד, בעיקר כשאני נישן על המרפק, לפי מה שקראתי יש לי את מה שנקרא תסמונת תעלת המרפק אחד לאחד - גם מצאתי את הנקודה במרפק שעם עושים עליה קליק מתעורר תחושת זרם עד לזרת!

רציתי לדעת איך להתנהג עם הסיטואציה הזאת:

צריך לטפל במצב כזה?

אם אני מוכן לספוג את התחושה הזאת אני יכול להמשיך כרגיל? אני יכול להמשיך להרים משקולות, לעשות כפיפות מרפקים וכו'? או שיכול להיגרם איזשהו נזק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמונת תעלת המרפק

הוספת תגובה

• תעלת המרפק

ד''ר זאב פלדברין
    16/11/2009

יש טיפול שמרני שהוא מנוחה יחסית מגן ונוגדי דלקתבמידה וזה עוזר טוב אם לא יש טיפול ניתוחי יש להתיעץ עם אורטופד מטפל לגבי שתי האופציות .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תסמונת תעלת המרפק

ד''ר יונה יניב
    16/11/2009

יש צורך בבדיקת רופא - אורתופד או כיר' של היד כדי לראות אם אין לך גם חולשה בשרירים המעוצבבים ע"י העצב האולנרי. ייתכן ויהיה גם צורך בבדיקת EMG למדידת ההולכה בעצב.
    העצב האולנרי הוא עצב מאד חשוב ביד - אמנם אחראי על פחות ממחצית התחושה בכף היד אבל הוא אחראי על רוב התפקוד המוטורי העדים של האצבעות ולכן חשיבותו רבה ביותר ויש צורך בבדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו