פגיעה בשורש כף היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה בשורש כף היד
    מתן נאוי
    22/11/2009

שלום רב

לפני תקופה של כשלוש שנים (לערך) נפלתי בזמן פעילות גופנית וסבלתי מפציעה. הרופא המטפל (שישאר אלמוני) איבחן שנגרם נזק לגידים ורשם פיזוטרפיה ביחד עם מעין" כפפת לחץ" עד להחלמה.
    לאחר הפיזוטרפיה הכאבים המשיכו ונשארתי עם "כפפת הלחץ" למשך כל תקופת התיכון. כיום לפני גיוסי לצבא ההגנה לישראל קיים עיוות פיזי שניתן להבחין בו בעין בלתי מזויינת בעובי היד/זרועה הפצועה לעומת הגף השנייה ועדיין הפציעה לא החלימה ומקשה עלי בביצוע מטלות כמו הנפה, הרמת משקלים של מעל לחמישה ק"ג בנוסף להגבלה בטווח התנועה והצטברות של מה שנאמר לי כחנקן בפרק הנ"ל שגורם ל"קליקים" כואבים למדי.
    אני מאמין שחשוב לציין כי לתקופה מסויימת הכאב פחת ואף נעלם אבל בתקופה זאת הייתי במשטר כושר קיצוני ולא ניתן לאכיפה בעתיד.

האם נורמלי שפציעה לגיד תמשך לתקופה כזאת ארוכה? האם ניתן לתקן את העיוות לזרוע בלי התערבות כירוגית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה בשורש כף היד

הוספת תגובה

• פציעה

ד''ר יונה יניב
    26/11/2009

נשמע מוזר - להשתמש בכפפת לחץ מספר שנים!
    לך להבדק אצל כיר' של היד !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו