דלקת בגיד TPT

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בגיד TPT
    ירון מוסקוביץ
    09/12/2009

שלום אני סובל מזה 5 שנים מדלקת בשתי כפות הרגליים באזור גיד TPT אני לוקח את מיטב התרופות היום שקימות וכלום לא עוזר לי .יש לי קשיים בהליכה ועמידה לזמן ממושך אני מטופל אצל מיטב הרופאים לאחרונה התגלה לי קרע חלקי ברגל ימין בגיד TPT ושמעתי שיש זריקה שנקראת PRP שאלתי היא האם הזריקה יכולה לעזור לי לאכות את הגיד ולהעלים את הדלקת בשתי הרגליים . ברצוני להוסיף שעברתי בעבר הזרקות של סטרואידים וזה לא עזר לי .מה אתם מציעים לעשות האם יש טיפול שאתם מכירים.
    רשימת רופאים שביקרתי
    פרופסור מאיר ניסקה אורטופד
    ד"ר אייל מלמד אורטופד
    ד"ר עילם אורון ראומטולוג
    ד"ר הווארד עמיטל ראומטולוג
    ד"ר יבגני קוץ רנטגן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בגיד TPT

הוספת תגובה

• PRP

ד''ר יחזקאל טיטיון
    17/12/2009

האם הזריקה יכולה לעזור לי לאכות את הגיד ולהעלים את הדלקת בשתי הרגליים - אין מספיק נסיון בהזרקת PRP בTPT כך שלא ניתן לתת לך תשובה לכך. בד"כהטיפול בבעיה המתוארת הוא טיפול ניצוחי.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• PRP

ד''ר יחזקאל טיטיון
    17/12/2009

האם הזריקה יכולה לעזור לי לאכות את הגיד ולהעלים את הדלקת בשתי הרגליים - אין מספיק נסיון בהזרקת PRP בTPT כך שלא ניתן לתת לך תשובה לכך. בד"כהטיפול בבעיה המתוארת הוא טיפול ניצוחי.

בברכה - דר' טיטיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו