בלטי דיסק ,כאבים כרוניים והריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלטי דיסק ,כאבים כרוניים והריון
    גלית
    14/12/2009

שלום רב,
    אני סובלת מגיל 20 משני בלטי דיסק גב תחתון L4-L5 L5-S1 כאשר באחד מהם עברתי שאיבת דיסק. אני סובלת כרונית מכאבים ולמרות כל השיטות שניסיתי קיימים התקפים רבים, אני לא סוחבת ממש כלום ובסהכ מאוד נזהרת. עמידה וישיבה ממושכים מכאיבים לי תמיד. כעת אני מתכננת הריון שברור לי שיהווה עומס גדול מאוד על הגב. קיימת בעיה בכניסה להריון ואנו כנראה לפני תהליך של הפריה חוץ גופית . במטרה לאשר הפריה חוץ גופית כל הביטוחים המשלימים דורשים לבצע הזרעות עם הורמונים קודם לכן. בהזרעות אלו קיים חשש להריון מרובה עוברים. אני לא יודעת כיצד אתמודד עם הריון של עובר אחד ובטח חוששת מאוד מהריון מרובה עוברים והשלכתו על הגב שלי. האם ניתן להוכיח כי הריון תאומים עלול לסכן אותי ובכך לדרוש מעבר ישיר להפריות בהן ניתן לשלוט במספר העוברים המוחזרים ולהמנע מהריון תאומים ושלישיות?

בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נראה לי שדלגתם עלי..

גלית
    15/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב והריון

ד''ר זאב פלדברין
    16/12/2009

נא להתיעץ בשאלות ההפריה ווההריון עם גנגיקולג לגבי כאבי הגב יש להכין את הגב כך שיהיה בכושר טוב להתמודד עם הלידה ניתן לעשות זאת רק על ידי אימון הגב באחת מהשיטות המקבולות פלדנקרס או פילטיס או כל שיטת אימוןן אחרת בהצלחה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו