פגיעה עצבית ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פגיעה עצבית ?
    יעל
    22/12/2009

שלום ,
    לפניי כשנתיים בציעתי משיכה דרך הצד של משא כבד מאוד- המשיכה היתה " משיכה אחת חזקה" לא משהו מתון בוצע כדילמנוע נפילה של המשא שעמד ליפול , באותו רגע נתפס לי משהו במרכז הגב בגובה המותניים , במשך כל הזמן הזה יש לי תחושה כאילו "תקוע " לי דיקט קצר ולוחץ בצד אחת של עמוד השדרה בגובה המותניים , רגל ימין ממש חלשה ( היא התרחבה יחסית לשנייה ), קשה לי לעלות במדרגות , כאבי ברכיים כאב גב תחתון , במיוחד הצד הימני שגם מתנפח מידי פעם

האם זו פגיעה שרירית בלבד ?
    אם זו פגיעה באחת מהעצבים ( L2L3L4 ׂ ) האם יש אפשרות לריפוי מלא ?
    האם צילום רנטגן יכול אבחן את הבעיה או שאני חייבת CT
    בדיקת אולטרסואנד ?
    פיזיותרפיה יעזור ?

אני חוששת מבדיקת EMG מכוון שבעבר ביצעתי בדיקה כזאת לבעיה בכתף היא כאבה מאוד ואני לא יכולתי להזיז את היד לכמה ימים ואחכ היתה לי תחושה שהמצב נהייה יותר גרוע

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה עצבית ?

הוספת תגובה

• פגיעה בגפה

ד''ר זאב פלדברין
    27/12/2009

קודם כל צריך בדיקה גופנית מדוקדקת שיכולה קרוב לודאי להגיע לאבחנה בהמשך יהיה צורך בבדיקות עזר . קרוב ךלודאי שיהיה צורך בבדיקת CT רצוי יהיה גם לבצע בדיקת EMG על מנת לאבחן פגיעה רדיקולארית .יש הבדלים גדולים בין הבודקים יש כאלו שלא ממש מכאבים . יש מכון א.מ.ג. בבית מנחמי ברמת גן שאנשים מאוד מרוצים ולא חוזרים כאובים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו