גב ורגליים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גב ורגליים.
    אני
    30/12/2009

בן 35. בריא לרוב. סובל כשנתיים מכאב גב תחתון שמקרין על הרגליים כאב מתגבר מאוד בשכיבה. ביצעתי אין ספור בדיקות וטיפולים ולמעט בלט קטן(l5s1) לא נמצא כלום.

אני מעשן ובילדותי היתה לי אסטמה (אני יודע שלא בריא אך אלו העובדות..).

איני רופא ואיני מתיימר להיות אך יתכן ולא מגיע - מספיק חמצן - לאיזור הגב התחתון וכפועל יוצא אני חש בכיווצי שרירים באיזור העכוז והרגליים?! (בשכיבה חש כמו "פעימות" באיזור גב תחתון).
    אציין שבסולם 1-10 יתכן מצב ובעמידה יהיה 3 במעבר לשכיבה תוך 5 דקות יהיה 9 ובחזרה לעמידה תוך 5 דקות יחזור ל-3.

מה ניתן לעשות? לאיזה תחום רפואה כדאי לפנות? (ראומטולוג, אורטופד, משהו אחר) האם יש משהו בהשערה שלי או שהיא מופרכת לחלוטין? (אסטמה סמויה וסיגריות).

בכבוד רב,תודה מראש.
    ר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גב ורגליים.

הוספת תגובה

• אפשר תשובה בקשה.. שנה טובה

אני
    31/12/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב

ד''ר זאב פלדברין
    04/01/2010

נמצא קשר בין כאבי גב ובין עישון אך הסיבה אינה על רקע של אי אספקת חמצן אלא על רקעשל עליה בלחץ תוך בטני בעת שיעול האופיני למעשנים . המעשנים סובלים גם מכאי גב בשכיחות גדולה יותר . קודם תבדק על די אורטופד במידהולא נמצאה סיבה אורגנית ההמלצה היא ללכת לטיפול באמצעות אחת השיטות של התעמלות רפואית רק אתה יכול לעזור לעצמך להפיסק את כאבי הגב אך אתה צריך להשקיע בכך .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו