מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זיהום כרוני בעצםדותן01/01/2010
במהלך פעילות מבצעית בשכם לפני שנתיים נפצעתי קשה ממטען צד.
שבר מורכב בטיביה+ תסמונת מדור קשה+קיבוע פלטה .
במשך שנה אני סובל (כנראה ) מזיהום כרוני בעצם שמתבטא בהוצאת פצע מוגלתי על הצד הדורסלי של השוק.
אין חום , צילומי הרנטגן תיקנים וגם בדיקת המיפוי עצמות לא הראתה על סימני של מיוחדים של זיהום, אך בכול מקרה הייתי בהבחנה נוספת במרפאת טראומה אורתפדית בתל השומר שם נאמר לי שהזיהום נובע כנראה בגלל הפלטה- אבל כרגע אין שום מצב להוציא אותה, כי אם רגל כמו שלי זה רק יכול להחמיר, ובנוסף קונטרוקצית הפלטה נותנת תמיכה ויציבות סביב איזור הברך.
כדי לסגור את הפצע הלכתי למרפאת פצעים בתל השומר שם טופלתי במשך חודש בחבישות שונות , הפצע להפתעתי נסגר לחלוטין אך חזר אחרי ימים ספורים מה שמאשש שמדובר אכן ממשהו שמגיע מאזור הפלטה.
כרגע אני אובד עצות תקוע במלכוד מאידך אי אפשר לנתח אותי וטיפול שמרני לא עוזר לי, מצד שני קראתי המון על המחלה שלי ואני מבין שזה רק עניין של זמן עד שאני אחטוף שם זיהום אקוטי בכול העסק.
האם יש מה לעשות? קראתי מאמרים שונים על טיפולים בתא לחץ אך הבנתי שאלה בעיקר משלמים את הטיפול הסדור והמקובע של ניתוח+אנטיביוטיקה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זיהום כרוני
ד''ר זאב פלדברין04/01/2010ישנה סבירות במידה ומדובר במוקד מזוהם שללא הרחקה של הגורם המזוהם הפצע לא יסגר לעולם ולכן יש מקום לחשוב על המרה של הקיבוע הפנימי בקיבוע חיצוני כגון איליאזרוב ואזי יש סיכוי לפצע להחלים ולעצם להתחזק נא לפנות לאחד המומחים בתחום זה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?