בעיה בקרסול בזמן מאמץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • בעיה בקרסול בזמן מאמץ
    אבירן
    10/01/2010

    שלום דר

    אני בן 32 ,אדם בריא ועוסק בספורט חובבני ,כדורגל בעיקר.

    לפני 3 חודשים סובבתי את הקרסול והיה לי כאבים חדים בכף הרגל בזמן מאמץ(באותו יום שזה קרה בקושי יכולתי ללכת..) ,כלומר ריצה ,סיבובים חדים עם הרגל וכיו"ב ,לאחר זמן מה הלכתי לאורטופד ולאחר בדיקת כף הרגל והקרסול ונאמר לי שאין לי שום דבר למרות שלא נשלחתי לצילום אבל בכל זאת הרופא רשם לי מגן קרסול\כף רגל של MALLO TRAIN ואמר לי לשחק כדורגל עם הגרב הזו .

    בינתיים העדפתי לתת לרגל מנוחה של כחודש :

    לאחר כחודש של חוסר פעילות עם הרגל הכאב עבר לחלוטין ואז חזרתי לשחק ,אומנם לא חוויתי כאבים חדים כפי שקרה לי בפעם הראשונה שהשביתו אותי,אבל עדיין באיזור הקרסול חזרו כאבים קטנים בזמן סיבובים עם הרגל ,ואני נוטה יותר לחוש צעדים וקפיצות ואף קצת חולשה ושבריריות בתנועות חדות באזורים העליונים של כף הרגל..ויש לי הרגשה שזה לא עבר ואולי יחמיר אם אמשיך לשחק למרות שהבנתי שאני יכול להמשיך.....הכאב הוא בייחוד באזור שמתחת ל 2הגו'לות באזור כף הרגל ולעיתים גם קצת מאחורי כף הרגל, ושם יש לי רגישות,ביום יום אני פחות מרגיש ,למעשה גם כשאני רץ רגיל אני כמעט ולא מרגיש ,אבל אני מרגיש בבעיה בזמן משחק .

    1) היות והבעיה מופיעה רק בזמן משחק ,האם עליי להפסיק לשחק כדי לא להחמיר את המצב ? ומנגד לעסוק בריצה או במכשירי סקי בחדר כושר המוזיזים את כף הרגל בתנועות שאינם חדות ?

    2) כדי להימנע שוב מחוסר פעילות של כחודש האם אני יכול בינתיים לעסוק בריצה או במכשירי רגליים בחדר כושר (כדוגמת מכשיר הסקי\סטפר) ?

    3) האם יש תרגילים לחיזוק או תחבושות מיוחדות מלבד MALLO TRAIN ?

    מה עליי לעשות ?



    תודה מראש

    אביחי


    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בקרסול בזמן מאמץ

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • קרסול.

    ד''ר יחזקאל טיטיון
    11/01/2010

    1) היות והבעיה מופיעה רק בזמן משחק ,האם עליי להפסיק לשחק כדי לא להחמיר את המצב ? - בשלב זה עד שתדע מה הבעיה כן. הפסק.
    ומנגד לעסוק בריצה או במכשירי סקי בחדר כושר המוזיזים את כף הרגל בתנועות שאינם חדות ? - כנ"ל. המנע עד סיום הבירור.

    2) כדי להימנע שוב מחוסר פעילות של כחודש האם אני יכול בינתיים לעסוק בריצה או במכשירי רגליים בחדר כושר (כדוגמת מכשיר הסקי\סטפר) ? - לא עד סיום בירור.

    3) האם יש תרגילים לחיזוק או תחבושות מיוחדות מלבד MALLO TRAIN ? - בהחלט יש אך לא ניתן להסביר בפורום. יש לפנות בעניין זה לפיזיוטרפיה.

    מה עליי לעשות ? - לפנות לאורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל באזור מגוריך, לבדיקה ויעוץ.

    בברכה - דר' טיטיון.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו