כאבים קבועים ברגליים וכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים קבועים ברגליים וכף הרגל
    עינב
    07/10/2007

הי שמי עינב, אני בחורה בת 28 בריאה, לפני מס' שנים החלו בפתאומיות התכווצויות שריר בכפות הרגליים בתחילה חלפו מהר כשהפעלתי לחץ על הרגל ובהמשך אחת למס חודשים הופיעה כיווץ עם כאב בלתי נסבל לרבע שעה ארוכה, הלכתי לאורטופד והוא נתן לי הפנייה למדרסים ( בעקבות קשת בכף הרגל) ונפיחות בחלקה התחתון של הרגל.
    היום אני קרוב לשנה עם מדרסים בקושי מצליחה לאירועים חריגים לנעול עקב קטן... פשוט כואב ואני מפחדת שייתפס השריר.

הבעיה: בחצי שנה האחרונה לא נתפס השריר בכף הרגל, אך!!! כל הגוף כואב בעיקר השוקיים יש עליהן לחץ תמידי, מאמץ של הליכה קטנה מעייף אותי כואב לי אחרי מאמץ בכל הגוף, גם במנוחה יותר כואב כשקצת קריר, ותמיד קפואות לי האצבעות ברגליים?

מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים קבועים ברגליים וכף הרגל

ד''ר דן צין
    09/10/2007

שלום עינב,
    מתוך הסיפור אינני מצליח למצוא הסבר ברור לתלונותיך ולכן אין לי גם פתרון קסם. צריך לבדוק אותך היטב ואולי להתיעץ גם עם נוירולוג וראומטולוג.
    בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו