בעיות ביציבה (בין היתר...)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות ביציבה (בין היתר...)
    מיקמיק
    25/01/2010

בקצרה... זה התחיל בחולשה ותנועות מעוותות בכפות הידיים (תחילה בשמאל ואח"כ בימין). האורטופד טוען למרפקי טניס. לא עזרה פיזיוטרפיה וגם לא חגורת מרפק. שרירי הידיים ממש חלשים והמצב מתדרדר.
    לפני כשנתיים לערך החלתי לחוש בתחושה מוזרה של "חוסר תחושה" בישבן שמאל. משם התדרדרה הרגל למצב שאינני יכולה לסמוך עליה בהליכה, עליה/ירידה במדרגות וכו'. כשאני עומדת לעלות על המדרכה או לרדת ממנה אני עושה "חישוב" כדי להגיע אליה ברגל ימין. ממצב של עמידה להליכה אני צריכה לחשוב באיזו רגל להתחיל. זו כבר לא תנועה אוטומטית אלא מחושבת. כף רגל שמאל מוגבלת בתנועה, נפיחות סביב עצם הקרסול הפנימית. כשאני פונה ימינה או שמאלה לתוך חדר הסיבוב שאני עושה גדול יותר (מקווה שאתם מבינה את כוונתי). וכל זאת גם מפני ששריר השוק האחורי לא כ"כ מתפקד. השרירים לאורך רגל שמאל מרגישים מוזר וכואבים למגע. במהלך הליכה צד ימין נושא בכל העומס, וכל הגוף נוטה לצד ימין. אבל עכשיו כל התופעות האלו עברו גם לרגל ימין. וזה מפחיד!
    במהלך התקופה הזו הדיבור שלי מבולבל ונוקשה. אני מתקשה להתנסח ולא רהוטה כבעבר. אני מתקשה להתרכז, כתב היד שלי גדול ומסורבל ועם הרבה טעויות כתיב. יש גם התדרדרות בזיכרון.
    ביקרתי אצל שני נוירולוגים לפני די הרבה זמן, הם ערכו בדיקה פיזית פשוטה ללא מיכשור, ובעדינות הפנו אותי לפסיכולוג. אמצתי את המלצתם אך גם זה לא עוזר.
    CT (או MRI) ראש שעשיתי לאחרונה יצא תקין לחלוטין.
    צילום צוואר וגב תחתון מצביעים על מה שהכירופרקט מציין כצמצום של המרווחים בין החוליות שעלול לגרום ללחץ על העצבים.
    מה עושים? בעיות מפרקים? דילול עצם?
    מיקמיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות ביציבה (בין היתר...)

הוספת תגובה

• בעיה ביציבה ובתיפקוד

ד''ר זאב פלדברין
    29/01/2010

התיאור שלך מתאים לבעיה נוירולוגית ולא לבעיה אורטופדית ממליץ לחזור לבדיקה של נוירולוג העוסק בהפרעות תנועה יש במסגרת בתי החולים מרפאות מסוג זה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו