פציעת קרסול - המלצה לרכישת מגן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעת קרסול - המלצה לרכישת מגן?

אהלן,
    נפצעתי בקרסול בצורה חמורה.
    נקע בין דרגה 2 לדרגה 3 . בימים הראשונים לא יכולתי לדרוך על הכף רגל.
    כל החלק החיצוני של הקרסול מלא בשטפי-דם.לא מדובר בנקע ראשון שלי,
    זה נקע אולי 4/5 שחוזר על עצמו באותו קרסול.הנקעים בעבר היו פחות חמורים
    אבל ללא ספק ברצועות לאורך השנים נפגעו.והפעם מדובר בפגיעה הכי רצינית.

אובחנתי לראשונה אצל הפיזיוטרפיסט שלי אחרי צילומי הרנטגן (כי היה צורך לחכות הרבה זמן לאורטופד) הפיזיוטרפיסט שלי איבחן ב-100% קרע של הרצועות.לא יודע אם קרע מלא\חלקי.אבל בטוח שקרעתי.ואז נפגשתי עם אורטופד מומחה כף-רגל שראה,הסתכל ... והפנה אותי לאולטראסאונד,ויש עוד זמן עד שהצילום אולטראסאונד הזה יגיע.במקביל האורטופד המליץ לי לרכוש מייצב/מגן קרסול ...

עכשיו פה עולה השאלה שלי,בעצם אני רוצה לקבל המלצה לאביזר מומלץ למצב שלי.
    בפועל כרגע (אחרי שבועיים מהפציעה) אני כבר הולך והרבה פחות כואב לי,טיפלתי נכון בשלב ההתחלתי בפציעה עם קרח/והרבה ימים עם רגל למעלה.ואפילו התחלתי לעשות תרגילים קטנים לחיזוק (פלקס/פויינט).השאלה איזה מגן לרכוש ?

*איירקאסט ?,איירספורט ? מגן קרסול סוודו ? מגן קרסול ASO ?

אני לא סגור על זה שאני באמת צריך אירקאסט,הרגל יציבה בגדול.וחשבתי אם כבר להשקיע את הכסף שלי,אז להשקיע באביזר שישרת אותי בעתיד שאני יחזור לפעילות בעוד כמה חודשים.
    ואני חושב יותר בכיוון של מגן מקצועי והכי טוב שיש בשוק , מגן קרסול ASO .

מה דעתכם ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מגן

ד''ר יחזקאל טיטיון
    31/01/2010

לפי התאור שלך של נקעים חוזרים, ברור כי הקרסול לא יציב. כל אחד מהמגינים שתארת בסדר. בדוק מה יותר נוח לך.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו