מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ספונדילוליסטזיס ודיקור סיניבן א10/10/2007
שלום
האם יש למישהו מכם ניסיון או אינפורמציה לגבי תרומה של טיפול בדיקור לשיכוך כאבים ולשיפור איכות החיים של סובלים מספונדילוליסטזיס?
אצלי האבחנה (כמעט ודאית - מחכים לCT) לספונדילוליסטזיס L4 - L5 עם הקרנות מעצבנות ומטרידות שמגיעות מהאגן עכוז אחורי עד לשוק (בצד החיצוני).
היציעו לי טיפול כזה לשיפור משמעותי בכאבים.
תודה
בני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ספונדילוליסטזיס ודיקור סיני
ד''ר יבגני שויחטמן15/10/2007ספונדילוליסטזיס או גלישה של חוליה עליונה על תחתונה מצב שגורם לאי יציבות של עמוד השדרה
יש לבצע בדיקות CT וצילומים דינאמיים בכיפוף ויישור כדי לקבוע המשך טיפול
לגבי דיקור סיני -זה יכול לעזור לכאבים על ידי שחרור ספזם שרירים אך לא לתקן ספונדילוליסטזיס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה - שאלה קצרה נוספת
בן א15/10/2007אני טריאתלט
אני נמנע מריצה כרגע לפחות עד הCT
אבל רוכב.
אין לי שום כאב ברכיבה . האם יש בעיה עם לרכב על אופניים?
אני גם חושב לחזור לשחות (שחיין מקצועי לשעבר) , האם יש איזו בעיה או המלצה לא לשחות או לרכב.?
אני מזכיר עדיין אין CT קבעתי תור יקח עוד קצת זמן.
(באופן כללי מצבי השתפר מאוד כאשר רק דבר אחד נשאר עיקבי - הכאבים שלי הם בעמידה. אז ישנה הקרנה לעכוז אחורי שמאלי , אגן ושוק (הצד החיצוני) )
תודה רבה על תגובתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?