ספונדילוליסטזיס ודיקור סיני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספונדילוליסטזיס ודיקור סיני
    בן א
    10/10/2007

שלום

האם יש למישהו מכם ניסיון או אינפורמציה לגבי תרומה של טיפול בדיקור לשיכוך כאבים ולשיפור איכות החיים של סובלים מספונדילוליסטזיס?
    אצלי האבחנה (כמעט ודאית - מחכים לCT) לספונדילוליסטזיס L4 - L5 עם הקרנות מעצבנות ומטרידות שמגיעות מהאגן עכוז אחורי עד לשוק (בצד החיצוני).
    היציעו לי טיפול כזה לשיפור משמעותי בכאבים.

תודה

בני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ספונדילוליסטזיס ודיקור סיני

ד''ר יבגני שויחטמן
    15/10/2007

ספונדילוליסטזיס או גלישה של חוליה עליונה על תחתונה מצב שגורם לאי יציבות של עמוד השדרה
    יש לבצע בדיקות CT וצילומים דינאמיים בכיפוף ויישור כדי לקבוע המשך טיפול
    לגבי דיקור סיני -זה יכול לעזור לכאבים על ידי שחרור ספזם שרירים אך לא לתקן ספונדילוליסטזיס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה - שאלה קצרה נוספת

בן א
    15/10/2007

אני טריאתלט
    אני נמנע מריצה כרגע לפחות עד הCT
    אבל רוכב.
    אין לי שום כאב ברכיבה . האם יש בעיה עם לרכב על אופניים?
    אני גם חושב לחזור לשחות (שחיין מקצועי לשעבר) , האם יש איזו בעיה או המלצה לא לשחות או לרכב.?
    אני מזכיר עדיין אין CT קבעתי תור יקח עוד קצת זמן.
    (באופן כללי מצבי השתפר מאוד כאשר רק דבר אחד נשאר עיקבי - הכאבים שלי הם בעמידה. אז ישנה הקרנה לעכוז אחורי שמאלי , אגן ושוק (הצד החיצוני) )

תודה רבה על תגובתכם!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו