מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שורש כפות הידיים לד"ר יונה יניבלי11/02/2010
אני סובלת מכאבים חזקים תקופה ארוכה ב 2 כפות הידיים שמחמירו לאחרונה.
לפני 8 שנים עברתי ניתוח גנגליון בשורש כף יד שמאל ניתוח שלא הצליח , במשך כמה שנים ניסו לשאוב וזריקות ותוך פחות מחודש חזר
הבחנות של הרופא :
* גנגליון בשורש כף יד שמאל
*נפיחות בשורש כף יד ימין - וולרית ודורזלית
* צילום שורשי כפות הידיים - scapho-lunate dissociatin
ללא DISI
* ganglion cyst left
* tenosynovitis hand & wrist right
* suspected lnjry to slil bilateral
* מיפוי עצמות ב.מ.פ
* מעבדה ב.מ.פ
אני לא מרגישה הטבה בכאבים לא ישנה ומתקשה לתפקד ביום מכאבים.
הרופא אמר לי שביד שמאל צריך להוציא את הגנגליון
הוא גם אמר שבכף יד ימין זה נראה הרבה יותר מדלקת ולכן יש צורך בבירור נרחב יותר והפנה אותי לשיבא , למחלקה שבה את עובדת וגם המליץ לי להגיע לבדיקה אצלך .
הייתי כמה פעמים בטיפול בעיסוק , ולא יכולתי לבצע תרגילים מסויימים וגם המטפלת בעיסוק אמרה שהיא לא ממליצה להמשיך במצב של כאבים חזקים וידיים דקלתיות .
התרופות שנטלתי עד היום ולא מועיל לכאבים .
ALGOLYSIN FORTE 20TAB
BETAREN 100MG 10TAB
ARCOXIA 90MG 10TAB - אתמול התחלתי כדור אחד ליום .
אשמח לתגובתך עד אשר אגיע לבדיקה אצלך .
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גנגליון
ד''ר יונה יניב11/02/2010סביר להניח שהגנגליון הוא לא הגורם לכאבים. תמיד, כשיש גנגליון עם כאבים צריך לבדוק אם אין בעיה נוספת. לפי כמות האבחנות שלעי - כלום ממש לא ברור, אם לא עשית עדיין MRI, כדאי גם לעשות אותו - בקשי מהאורתופד שלך לכתוב הפניה. רצוי שתגיע לבדיקה גם עם תשובת הMRI, למרות שלא הכרחי (יכול לקצר הליכים). יכולות להיות 2 אפשרויות - 1. שאשלח אותך לבדיקת ראומטולוג 2. שאמליץ על ארתרוסקפיה. כמובן הכל בתלות בבדיקה הקלינית יחד עם בחינת כל אמצעי ההדמיה שעברת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמטולוג
לי11/02/2010הפנו אותי לרממטולוג ביום שני הקרוב . (פרופסור)
כירורג כף היד אמר אתמול שיש לי הרחבה של הרצועות בשורשי כפות הידיים ודלקת גידים + גנגליון בשורש כף יד שמאל . הוא גם אמר שלדעתו ביד ימין זה נראה הרבה יותר מדלקת .
כשזה 2 ידיים הכאב כבר בלתי נסבל .
יצאתי מבולבלת ממנו ולא הבנתי כלום , לפחות את השם שלך הספקתי לזכור .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתור
לי11/02/2010נאמר לי במוקד שהתור הקרוב אלייך ב 2/5 . קבעתי , אבל
אני לא יכולה לסבול כאבים עד חודש מאי ואין אפשרות לשים אותי ברשימת המתנה למקרה ומישהו יבטל תור .
חבל לי ללכת לרופא אחר . האם את עובדת עם קופת חולים מאוחדת ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתור
ד''ר יונה יניב11/02/2010ניתן להגיע אלי גם לאסותא, טל. 03-7645440
אני סגנית מנהלת מחלקה ולכן תוכלי לקבל החזר בהתאם לביטוח שלך בקופת החולים שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה !
לי11/02/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדלקת החמירה מצ"ב תמונה של יד ימי
לי12/02/2010, עד אתמול היא היתה נפוכה ולא יכולתי להזיז אותה והיום היא נראית מזעזעת .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיד
ד''ר יונה יניב14/02/2010זה לא נראה לי מזעזע אבל כמו שאמרתי קודם - נשמע לי כמו בעיה ראומטולוגית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?