הרדמות אצבעות כף יד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרדמות אצבעות כף יד
    שי לוי
    14/02/2010

שלום

לפני כחצי שנה נחתחתי בסכין יפנית באיזור מעל האגודל ביד שמאל. נחתכו לי גידים מיישרים עד כמה שאני זוכר נכון את השמות EPB EPL . נותחתי במחלקת כף יד של תל השומר,( באמת מחלקה מעולה ומקצועית). וטופלתי לאחר מכן בשיקום בתל השומר במחלקת כף יד. בזמנו לא היתה פגיעה בעצב , למרות שהיתה רגישות באיזור הצלקת .לפני כחודש התחילו כאבים בשיכמה שמאל ומידי פעם הרדמויות של האגודל והאמה. לאחר שבועיים הכאבים הפסיקו. אך כיום עדיין בתדירות די תכופה נרדמות לי שתי אצבעות אלו. בעיקר האמה שממש לפעמים אין תחושה. הלכתי לאורטופד והוא אמר לי זה יעבור ושלח אותי לפיזיוטרפיה. בנתיים ללא שיפור
    אולי יש לכם רעיון בעניין.

אודה לתשובתכם
    תודה
    שי לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרדמות אצבעות כף יד

הוספת תגובה

• ד"ר יונה יניב אנא עצתך

שי לוי
    14/02/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הירדמות

ד''ר יונה יניב
    15/02/2010

אין כנראה קשר לחבלה שלך. אצבעות 1 ו3 מעוצבבות ע"י העצב המדיאני שיכול להיות לחץ, בדכ"ל בתעלה הקרפלית (צד כפי של כף היד ולא גבי כמו הפגיעה שלך). יכול להיות גם לחץ צווארי. בכל מקרה - עליך לפנות לבדיקה לכיר' של היד וכנראה גם לבצע בדיקת EMG

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו