Hallux valgus

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Hallux valgus
    ל.
    21/02/2010

שלום ותודה מראש לפורום הנכבד.

יש לי HALLUX VALGUS בשתי הרגליים, יותר נכון, - היה בשתיים. רגל אחת נותחה לפני כמה שנים. מאוד קוויתי שאסתדר ללא נתוח ברגל השניה, אך...לא .
    השאלה היא מדוע הבדל כל כך גדול בין תאורי הניתוח ותקופת ההחלמה באתרים רפואיים לבין המעשה. היתי מאמינה לתאורים האופטימיים לו לא הניתוח שעברתי. הוא היה הרבה יותר מסובך מהתאורים (כולל הכנסת ברגים) וההחלמה הרבה יותר ארוכה וקשה. לפי תאורים באתרים אפשר לדרוך על הרגל המנותחת אחרי כמה ימים... לא היה ולא נברא: רק לאחר חודשיים יכולתי לגעת ברצפה, ולא מדובר בלהישען. עכשיו עלי להחליט היכן לעשות את הניתוח. הקודם - בסיכום- הצליח, לא 100% אבל כניראה יותר מזה אין לצפות.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Hallux valgus

הוספת תגובה

• החלמה קשה

ד''ר זאב פלדברין
    21/02/2010

זה נכון שניתוח של כף רגל הוא בעיתי כי מיד לאחר הניתוח קשה לדרוך ועל מנת לתפקד אנו זקוקים לשתי הרגלים
    בדרכ כאשר הכל הולך בסדר ניתן לאחר קיבוע של האוסטאוטומיות לדרוך מיד על הרגל
    נכון שהדריכה בדרכ יותר על העקב
    איני יודע היכן נעשה הניתוח הראשון אך אם הוכנסו ברגים הרי סביר שהטכניקה חדישה למדי ולכן לא ברור לי מדוע השיקום היה כה ארוך
    רוב האנשים לאחר חודש מרגישים טוב למדי ויש כאלו שלאחר חודש וחצי כבר עברו ניתוח ברגל השניה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה ארוכה

ל.
    22/02/2010

תודה, היתכן שיש שוני מאדם לאדם , בכל אופן החלמה שלי היתה קשה מאוד וארוכה ולגמרי לא דומה להבטחות . האם זה תלוי בסוג הניתוח ? את הניתוח הראשון עשה פרופ' ניסקה במדיקל סנטר בהרצליה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו