דלקת ברכיים\ בצקת\ עצמות קרובות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ברכיים\ בצקת\ עצמות קרובות
    יואב
    24/02/2010

שלום, לפני שבועיים וחצי בזמן נסיעה על אופניים ביום קר פתאום הרגשיתי שהברך הימנית נתקעה לה, היה ממש קשה להחזיר אותה חזרה בלי שיכאב. שמתי לב בחלק כזה או אחר של היום אם אני מקפל את הרגל מתחת לזוית מסוימת קורה שוב אותו הדבר. יומיים אח כך התחילו לי כאבים עזים בברכך שמאל שמתחזקים עם מאמץ והליכה ללא קשר רב לזוית הברך. זה הלך והחמיר. לפני שבועיים הלכתי לאורטופד שאמר לי שמדובר בדלקת ונתן לי מרשם לאטופן (אנטי דלקתי) לחמישה ימים 600 גרם כדור אחד בכל יום, הוא נתן לי גם לקנות תומכי ברך. התומכים עזרו לי מאוד והגעתי למצב שאני לא יכול ללכת בלעדיהם, לילה אחד לא יכולתי גם לישון בלעדי התומך השמלאי. אחרי חמישה ימים שום דבר לא השתנה, עדיין כאבים עזים בסוף היום בערב בעיקר בברך השמאלית. הגעתי אליו שוב, והוא נתן לי מרשם לארקוקסיה (אנטי דלקתי) ל10 ימים 90 גרם כדור ביום. היום הגעתי אליו אחרי התקופה הזאת ושום דבר לא השתנה חוץ משהברך הימנית שלי כואבת יותר (אני מרגיש שמשהו זז בפנים בהליכה), עשיתי רנטגן והוא אמר לי שבברך אחת העצמות האופקיות קרובות אחת לשנייה יותר מבברך השנייה. הוא אמר שזה ישתחרר עם הזמן ולתת לזה כמה חודשים. נתן לי מרשם למשחה נגד בצקת אקסיפן. אני מפחד שזה רק הולך ומחמיר ואני לא יודע מה לעשות אם זה. מה אתם חושבים? זה נשמע לכם הגיוני? אולי לנסות ללכת לאורטופד אחר?  תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אפשר בבקשה תשובה?

יואב
    01/03/2010

אולי כדאי לעשות MRI?

אני חושש שזה יכול להיות שחיקה בסחוס. איך יודעים?

אני בקושי יכול ללכת וזה מחמיר תמיד בערב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בן 21 אם זה משנה

יואב
    01/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו