גמישות יתר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמישות יתר
    איציק
    27/02/2010

שלום, הבעיה שלי היא כזו:
    לפני כשנה בזמן עליה במדרגות, החלו אצלי כאבים בברך שמאל. בהתחלה רק בעת מאמץ, אך ככל שעבר הזמן הכאבים הפכו ליותר מורגשים ועקביים, והתחלתי להרגיש אותם גם בזמן הליכה רגילה ולעתים גם במנוחה. גם בברך הימנית קיימים כאבים אבל המצב שלה טוב בהרבה מהשמאלית. בשנה שעברה הייתי בצילום ונאמר לי שהכל בסדר. לאחר שביקרתי אצל אורטופד בשבוע האחרון הוא אבחן אותי כבעל גמישות יתר במפרקים, והפנה אותי לפיזיוטרפיה.
    יש לי מס' שאלות:
    1. האם זה מצב תמידי אשר לא ניתן לשנות? ואם לא, האם הכאבים ישארו שם לנצח? כלומר, הטיפול בבעיה מונע החמרה, או פותר את הנזק שנגרם עד כה?
    2. האם נטילת ויטמין D או מגה גלופלקס או משהו אחר בסגנון עשוי לעזור?
    3. האם זה אומר שאני לא אוכל לעסוק בפעילות גופנית? ואם כן אז רק בתנאים מסויימים המיועדים לבעלי בעיה זהה לשלי? ומה לגבי טיולי שטח הכוללים הליכה מרובה נשיאת משקל ומאמץ של הרגליים - לעולם לא אוכל לצאת לטיול החלומות שלי?
    אשמח לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמישות יתר

הוספת תגובה

• בנוסף

איציק
    27/02/2010

חשוב לי לציין שאני רק בן 22, האם זה אומר שעכשיו גורלי נחרץ ואני אצטרך לחיות את כל שאר החיים שלי תחת הגבלות בשל הבעיה הזו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו