מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד"ר יונה יניבלי28/02/2010
ערב טוב וחג שמח .
התכתבתי איתך לפני מספר שבועות , נבדקתי ע"י ראמטולוג שאמר כי מבינה ראמטולוגית אין בעיה ולדעתו זה בעיה כירורגית , בבדיקה הוא ראה שיש 2 גנגלונים בשורשי כפות הידיים . בעבר היה רק ביד שמאל ועברתי ניתוח וחזר , ולאחרונה יצא גם שורש כף יד ימין ,נתן לי מיחשה וויטמין B6 . לאחרונה אני מתקשה לישון בלילות מידי פעם הידיים נרדמות לי וגם כואבות אפשר לומר שיום כואב בלילות ויום נרדמות , הידיים עדיין נפחות וכדורים אנטי דלקתיים לא עזרו עד כה , לומר שהידיים כואבות גם ביום .
שלח אותי לבדיקה נוספת מסדרת הבדיקות שעברתי עד כה EMG שיצאה תקינה , בבדיקה רנטגן והבחון של כירורג כף היד נאמר כי נראה הרחבה של הרצועות בשורשי כף היד , והרופא אמר שבנוסף יש דלקת מעטפת הגידים , יש ימים שאני בקושי מתפקדת מכאבים, הריכורג אמר שלדעתו אני צריכה להוציא את הגנגליון . וכמובן שאני מחכה לתור אלייך ואני רוצה להגיע עם כל הבדיקות הדרושות .
האם יש עוד בדיקה שעליי לבקש מהרופא ?
לומר כי בעבר לפני שביצעתי את ניתוח הגנגיליון ביד שמאל כאב לי מאוד וההרגשה שלי היא שגנגליונים גורמים לי לכאבים .
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גנגליון
ד''ר יונה יניב01/03/2010גנגליונים בדכ"ל לא גורמים לבעיה, אם הם! הסיבה לכאבים מוציאים אבל ממה שמשתמע מסיפורך - לא הם הבעיה. ייתכן וגמישות היתר שלך היא שגורמת לכאבים וייתכן אף להופעת הגנגליונים. אם הבעיה דלקת גידים אז או שהראומטולוג טועה - כי יש מחלות ראומטיות "סרונגטיביות" - כלומר אינן ניתנות לאבחון בבדיקות דם, או שאת "עובדת" לא נכון עם ידייך ואז את זקוקה להדרכה נכונה. בכל מקרה יש לברר איך ומתי כואב ולבדוק את הידיים. בנוסף - אפילו בנוכחות EMG תקין עדיין יכולה להיות בעיה עצבית, לפעמים הEMG לא נעשה נכון או שבוצע "קצר" מדי - הפתרון כמובן בבדיקה הקלינית במקרה זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר יונה יניב
לי03/03/2010התקשרתי לאסותא בניסיון לברר זמינות תורים אלייך ,לא הצלחתי להשיג מענהמזה כיומיים .
אני מאוד רוצה להגיע לייעוץ ובדיקה שלך!
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר יונה יניב
לי03/03/2010התקשרתי לאסותא בניסיון לברר זמינות תורים אלייך ,לא הצלחתי להשיג מענהמזה כיומיים .
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר יונה יניב
תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?