נפיחות אודם וכאב באצבע השניה ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות אודם וכאב באצבע השניה ברגל
    דודי
    01/03/2010

שלום,
    אני סובל מתופעה מוזרה כבר שלושה חודשים, האצבע השניה בכף הרגל הימנית באזור של בסיס הציפורן ומטה נעשית אדומה [מודלקת ] נפוחה וכואבת ,אחרי שלושה ארבע ימים התופעה חולפת ונעלמת ,וכך כל שבועיים שלושה התופעה חוזרת על עצמה, עשיתי צילום לכף רגל שהיה תקין, הרופא שלל ציפורן חודרנית,בד''כ השריה במים חמים של כף הרגל מקילה על המצב,לא שיניתי נעליים ,מה זה יכול להיות? וכיצד מטפלים בבעיה זו?
    אודה לתשובתכם
    דודי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי לציין שאני בן 47

דודי
    01/03/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב אודם ונפיחות באצבע בכף רגל

דודי
    17/03/2010

שלום,
    פעם שניה שאני שולח את השאלה לפורום בפעם הראשונה משום מה לא התיחסתם!
    אני סובל מתופעה מוזרה כבר שלושה חודשים, האצבע השניה בכף הרגל הימנית באזור של בסיס הציפורן ומטה נעשית אדומה [מודלקת ] נפוחה וכואבת ,אחרי שלושה ארבע ימים התופעה חולפת ונעלמת ,וכך כל שבועיים שלושה התופעה חוזרת על עצמה, עשיתי צילום לכף רגל שהיה תקין, הרופא שלל ציפורן חודרנית,בד''כ השריה במים חמים של כף הרגל מקילה על המצב,לא שיניתי נעליים ,מה זה יכול להיות? וכיצד מטפלים בבעיה זו?
    אודה לתשובתכם
    דודי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת ברגל

ד''ר זאב פלדברין
    21/03/2010

לפי התיאור מדובר בדלקת במיטת הציפורן - פרוניכיה PARONICHIA גם אם אין ציפורן חודרנית קורה שהתופעה חוזרת על עצמה . רצוי להבדק כאשר יש דלקת פעילה ואזי ניתן להגיע לאבחנה מושכלת .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרוניכיה ולמסיל

דודי
    22/03/2010

תודה,בדקתי בתמונות תחת הערך הזה באינטרנט ואכן כך בדיוק זה נראה,האם מריחת קרם אנטי פיטריתי -למיסיל תעזור ?
    דודי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו