דלקת בגיד אכילס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בגיד אכילס
    אושר
    02/03/2010

שלום

אני בת 29 ולפני כ 4 שנים וחצי התחלתי ללמוד לתואר "חינוך גופני", וממצב של פעילות גופנית מתונה מאד- לפני הלימודים, עברתי לפעילות מאומצת יותר 5 ימים בשבוע. אני מניחה שהעומס הפתאומי למדי הביא לכאבים חלשים בגיד אכילס (בשתי הרגליים), כאבים שהורגשו רק כאשר התעוררתי משנת הבוקר.

בשנה וחצי האחרונות הכאבים חזקים מאד ועוברים גם לגב כף הרגל. בשלושה חודשים האחרונים אני מתקשה לעמוד וללכת.

הייתי אצלמספר אורטופדים. לקחתי ארקוקסיה ואתופן; עשיתי פיזיותרפיה, שם ניסינו אולטרסאונד, אמבטיות חמות, קניזיוטייפ, גלם חשמליים וכו'; הייתי בטיפולי שיאצו ודיקור סיני, הלכתי במשך תקופה עם תומכים לגיד (מה שעזר מעט לגיד אך גרם לי לכאבים בכף הרגל).

רציתי בבקשה לדעת אילו טיפולים נוספים קיימים ואילו סוגי ספורט אוכל לעשות. הכושר האירובי שלי נמוך מאד, וכל עוד הרגליים כואבות לי לא אוכל לבצע פעילות אירובית (אולי שחייה?).

שאלה נוספת- האם בשלב זה של הדלקת עלי לחמם את האזור או לקרר אותו עם קרח?

מודה לך על זמנך

אושר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בגיד אכילס

הוספת תגובה

• דלקת עקשנית.

ד''ר יחזקאל טיטיון
    07/03/2010

ראשית יש להשלים הבירור ולראות מה הגורם לדלקת העקשנית. ניתן לנסות טיפול בקיבוע לתקופה קצרה בגבס. מעבר לכך לעניין קירור וחימום צרריך לנסות ולאות מה עוזר לך.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו