מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פגיעה בברכיים עקב נפילה במדרגותדנה07/03/2010
שלום אני בת 28, נפלתי שבוע שעבר במדרגות בדיוק על השפיץ בברך שמאל שלי
כמובן התנפח האיזור, אפילו היה לי חום, והרגל נהיתה צבעונית,סגולה,ירוקה וכו'...
הלכתי לרופא משפחה,עשיתי צילום רנטגן...
הממצאים הם : ממצא סקלרוטי פסי בטיביה פרוקסימלית שמאלית ייתכן עקב
ENCHONDROMA או NON OSSIFICANS FIBROMA
או
מבנה גרמי הנותר שמור
מרווחים מפרקים שמורים.
הרופא משפחה לא ידע בדיוק מה יש,אמר שיש משהו...לא להלחץ, אבל יש משהו כנראה
ונתן לי הפניה לאורטופד דחוף...
שבוע הבא אני הולכת, רציתי רק לשאול אם אפשר לדעת לפני שאלך, מה זה אומר כי לא הבנתי כלום...אני נורא אשמח אם תעזרו לי, אני סובלת נורא בקושי דורכת על הרגל...יש לציין שהברך שלי עברה הרבה נפילות, הן ממדרגות, והן מכדורגל, אני שחקנית כדורגל לשעבר כך שפציעות ברך ידועות לי לא מהנפילה הנ"ל....
תודה רבה על העזרה
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבלה בברך
ד''ר חגי אמיר07/03/2010שלום דנה.
ליבי ליבי עליך , ועל הכאבים שאת סובלת.
במידה ולא ניראה שבר, את במצב טוב. הכאב ימשיך מספר ימים נוספים וילך וירגע.
לגבי הממצא שנימצא ברנטגן, זהו ממצא מיקרי, שכיח ונפוץ. ללא משמעות בדרך כלל אם זה קטן. מדובר על אזור קטן בתוך העצם שלא עבר התגרמות לעצם ונישאר כאזור סכוסי בלבד. מכיון שאין סידן באזור זה הוא נראה ברנטגן כמו חור בעצם. אולם אין מה לידאוג. זה מלא בחומר סכוסי, ובדרך כלל עובר באיזה שלב מאוחר יותר התגרמות עם שקיעת סידן בתוכו. ואז הוא ניראה בצילום כמו אבן קטנה עגולה לבנה (עם סידן) בתוך העצם. גם לזה אין משמעות ולא צריך לעשות כלום.
אז בנתים קחי קצת אקמול או אופטלגין אם עדיין כואב לך, וחכי בסבלנות עד שהכאב יעבור. זה יהיה תוך מספר ימים.
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוב תודות
דנה08/03/2010תודה רבה לך דוקטור :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?