כאבים במפרק סקרואיליאק המשך לד"ר חא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים במפרק סקרואיליאק המשך לד"ר חא
    נטע
    11/03/2010

ד"ר חגי אמיר שלום! ראשית כל תודה רבה על תשובתך התחלתי ליישם חלק מהן. בהמשך לשאלותיי הקודמות ועקב הנסיון המר הקודם שלי (חוסר אבחון בזמן/אבחון שגוי בשכ"י ) שגרם לי לעבור 2 ניתוחים והשאיר אותי עם מגבלה ניכרת ביד הדומננטית והסיוט המתמשך ב4 השנים האחרונות: 1. הצילומים שעברתי בגב יצאו תקינים והאורטופד שלח אותי לטיפולי פיזיותרפיה, מה היית ממליץ לעשות האם להתעקש ולפנות לחוות דעת נוספת ולדרוש איתור מקור הכאב (אם זה בכלל אפשרי)? או האם לנסות סבב של פיזיותרפיה למרות שאני חושבת שזה פתרון זמני בלבד? 2. האם אתה מקבל מבוטחים של מכבי או באופן פרטי דרך ביטוח בריאות פרטי (מנורה)? אולי זה לא הפורום לציין שאני כבר דיי מיואשת ולפעמים קשה לי לראות את האור בקצה המנהרה. תודה על עזרתך, נטע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי גב תחתון

ד''ר חגי אמיר
    11/03/2010

נטע,
    תני צ'נס לפיזיוטרפיה.
    במידה ולא תגיעי לתוצאות שאת מצפה ורוצה חוות דעת נוספת את מוזמנת למרפאתי. יתכן מאד שתקבלי החזר דרך הביטוח הפרטי.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו