מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים במפרק סקרואיליאק המשך לד"ר חאנטע11/03/2010
ד"ר חגי אמיר שלום! ראשית כל תודה רבה על תשובתך התחלתי ליישם חלק מהן. בהמשך לשאלותיי הקודמות ועקב הנסיון המר הקודם שלי (חוסר אבחון בזמן/אבחון שגוי בשכ"י ) שגרם לי לעבור 2 ניתוחים והשאיר אותי עם מגבלה ניכרת ביד הדומננטית והסיוט המתמשך ב4 השנים האחרונות: 1. הצילומים שעברתי בגב יצאו תקינים והאורטופד שלח אותי לטיפולי פיזיותרפיה, מה היית ממליץ לעשות האם להתעקש ולפנות לחוות דעת נוספת ולדרוש איתור מקור הכאב (אם זה בכלל אפשרי)? או האם לנסות סבב של פיזיותרפיה למרות שאני חושבת שזה פתרון זמני בלבד? 2. האם אתה מקבל מבוטחים של מכבי או באופן פרטי דרך ביטוח בריאות פרטי (מנורה)? אולי זה לא הפורום לציין שאני כבר דיי מיואשת ולפעמים קשה לי לראות את האור בקצה המנהרה. תודה על עזרתך, נטע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון
ד''ר חגי אמיר11/03/2010נטע,
תני צ'נס לפיזיוטרפיה.
במידה ולא תגיעי לתוצאות שאת מצפה ורוצה חוות דעת נוספת את מוזמנת למרפאתי. יתכן מאד שתקבלי החזר דרך הביטוח הפרטי.
בהצלחה
דר' אח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?