כאב באצבע לאחר הסרת גבס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב באצבע לאחר הסרת גבס
    הילה
    16/03/2010

שלום,

לפני כשבועיים גובסתי במוקד לאחר שנחבלתי בקמיצה, לרופא היה ספק לגבי המצאות שבר ובכל אופן בחר לגבס.

אחר 10 ימים נגשתי לביקורת אצל אורטופד והוא גם לא צפה בשבר ובכל אופן החליט להשאיר את הגבס לשבועיים נוספים.

מאחר והגבס גרם לי לסרבול ואי נוחות נגשתי לקבל חוות דעת נוספת אצל מומחה כף יד והוא הדגיש שלא רואה צורך בכלל לגבס (ע"פ הצילום) והסיר את הגבס.

כעת יומיים אחרי עדיין יש לי כאבים באצבע, כמו"ג מגבלה מועטה בתנועה.

האם זה מצב נורמלי?

אודה לתשובתכם.

הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב באצבע לאחר הסרת גבס

הוספת תגובה

• אצבע

ד''ר יונה יניב
    17/03/2010

כן, זה נורמלי, גם אולי בגלל החבלה הראשונית - אם היתה מתיחה של רקמה רכה או חבלה לרקמה רכה הכאב יכול להמשך, ובטח לאחר הורדת גבס - גם בגלל חוסר התנועה שהיה לפחות שבועיים וגם, אם היתה חבלת רקמה רכה שקובעה ללא הנעה, בתחילת הפעילות צפוי שיהיו כאבים. יש להפעיל למרות זאת וככל שתפעילי כך הכאב צפוי לרדת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ד"ר, הרגעת אותי...

הילה
    17/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו