עצם הזנב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצם הזנב
    שלומי
    25/03/2010

בן 25

רציתי לשאול ככה יש לי כאבים בעצם הזנב כאבים ספציפיים בעצם הזנב השאלה שלי מה זה עכול להיות ומה הטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצם הזנב

הוספת תגובה

• כאב בעצם הזנב

דני סימן טוב
    28/03/2010

שלום שלומי לא ציינתה האם הכאב קיים בגלל מכה או נפילה שקיבלתה או זה כאב שקיים
    תמיד .ובכן אני ממליץ לך לפנות לאורתופד לבדיקה מסודרת ולאחר איבחון הבעיה ניתןלקבל הדרכה
    לתחזוקת הגוף להקלה בכאב
    בברכה ובהצלחה דני סימן טוב מעסה רפואי 0505384329

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עמם הזנב

שלומי
    28/03/2010

לא לא קיבלתי שום מכה זה משהוא חדש,ראוי לציין שאני די הרבה בסביבת מחשב בישיבה ממושך האים זה קשור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים בעצם הזנב

דני סימן טוב
    28/03/2010

אני שוב ממליץ לך להבדק בצורה מסודרת ולאחר מכן ניתן לבצע טיפול מבוקר ע"י תרגילים לתחזוקת הגוף . לפי הסביבה המקצועית שלך סביר להניח שכאבי גב תחתון או גב עליון בהחלט דבר
    שקורה בגלל ישיבה מרובה ללא פעילות נקודתית כגון תרגילים כפי שציינתי .
    הרבה בריאות וחג שמח
    דני סימן טוב מעסה רפואי פציעות ספורט ובעיות אורתופדיה
    ממרפאת ספורט ר"ג 0505384329

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה מהדוקטורים.

שלומי
    28/03/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו