מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצת דיסקשולמית25/03/2010
האם יתכן שפריצת דיסק c 6 c 7 ם לחץ תגרום לי כאבים באזור החזה השד הצלעות ובית שחי כמו לחץ נימלולים שרפה ודיגדוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה פסחתם עלי
שולמית31/03/2010למה לא עונים לי זה לא צודק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי
שולמית01/04/2010למה דילגתם עלי למה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא אוהבים את המיכליות
שולמית02/04/2010למה אתם פוסחים על המיכליות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 דברים
נגה04/04/2010א. בתור סטודנטית לפיזיותרפיה שמכירה את הנושא- כן, יכול להיות שפריצת דיסק תגרום לתופעות הנ"ל באזורים שציינת. השאלה היא מה את עושה עם זה. אני הייתי קובעת תור לאורטופד ונותנת לו להחליט.
ב. . אני לא מעירה לך ממקום של התנשאות, אז נסי באמת לקבל את העצה הזו כמתנה ממישהי זרה ולא להיפגע, אבל הסיבה היחידה שבחרתי לענות לך היא כדי להסב את תשומת ליבך להתנסחות שלך מול אלו שאת מצפה שיענו לך- לא מכובדת בכלל. לא נשמע שאת מעריכה את זה שאנשי מקצוע מקדישים מזמנם לתת לך ייעוץ חינם. אני שמתי לב לזה, כנראה שגם הם, עכשיו תורך.
חג שמח ובריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתייגות קטנה
נגה04/04/2010בדקתי עוד פעם את התשובה שלי לגבי סעיף א- אז תרשי לי להישמע פחות החלטית מכפי שכתבתי בהתחלה (פשוט תוסיפי "נראה לי" בחלק כלשהו של המשפט).
אבל בעניין החלק השני אני סגורה על עצמי לגמרי :)
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסתייגות קטנה
נגה04/04/2010בדקתי עוד פעם את התשובה שלי לגבי סעיף א- אז תרשי לי להישמע פחות החלטית מכפי שכתבתי בהתחלה (פשוט תוסיפי "נראה לי" בחלק כלשהו של המשפט).
אבל בעניין החלק השני אני סגורה על עצמי לגמרי :)
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגה יקירה
שולמית06/04/2010תודה רבה נגה אבל אני מאוד סובלת ומחכה לתשובה ופוסחים עלי למה אני במצב נוראי של כאבים ואף אחד לא פותר לי את הבעיה אם תוכלי להמליץ לי על אורופד מומחה ביותר לעמוד שידרה צואר אודה לך מאוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה2 דברים
נגה04/04/2010א. בתור סטודנטית לפיזיותרפיה שמכירה את הנושא- כן, יכול להיות שפריצת דיסק תגרום לתופעות הנ"ל באזורים שציינת. השאלה היא מה את עושה עם זה. אני הייתי קובעת תור לאורטופד ונותנת לו להחליט.
ב. . אני לא מעירה לך ממקום של התנשאות, אז נסי באמת לקבל את העצה הזו כמתנה ממישהי זרה ולא להיפגע, אבל הסיבה היחידה שבחרתי לענות לך היא כדי להסב את תשומת ליבך להתנסחות שלך מול אלו שאת מצפה שיענו לך- לא מכובדת בכלל. לא נשמע שאת מעריכה את זה שאנשי מקצוע מקדישים מזמנם לתת לך ייעוץ חינם. אני שמתי לב לזה, כנראה שגם הם, עכשיו תורך.
חג שמח ובריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריצת דיסק
שולמית06/04/2010האם יכול להיות שמפריצת דיסק C 6 C 7 אני מרגישה כאב בצלעות כלחץ ובשד לחץ נימלולים זרמים שריפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?