תוצאות מיפוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות מיפוי
    הדר
    25/03/2010

קיבלת תוצאות מיפוי עצמות שעברתי, ומאוד חשוב לי לדעת מהי המשפעות של התוצאות.. יש לי תור לאורתופד רק בעוד שבועיים ואני מאוד סקרן ככה שאשמח אם תוכלו לעזור לי..
    "הממצאים במקסילה מתאימים לדלקת מקומית"----> הבנתי שמדובר באיזור השכמות.. ואכן אחרי כל הרמה של משקל או סתם עמידה ממושכת מתחילה לי צריכה באיזורר הגב העליון שמתפשטת לצוואר ולכל הגב... מה ההשלכות של דלקת כזו?, שאלה נוספת בהקשר לדלקת.. חסר קרוב אמר לי שגם אצל אמא שלו גילו דלקת בגב מה שהתברר לבסוף כסרטן.. האם מדובר באמת?? זה מאוד מלחיץ...
    "שאר הממצאים מתאימים לתגובת מאמץ בחומרה קלה"---> הבנתי שמדובר בשברי מאמץ... יש לי מספר נקודות בגב התחתון באיזור עמוד השדרה שפחות לא יכולות לסבול מגע.. איך מטפלים במקרה כזה??
    דבר נוסף אשר התגלה במהלך הבדיקה.. "רטנציה של החומר באגני הכליות"---> מה הקשר כליות עכשיו?
    אשמח לתשובה מהירה ככל שניתן... אני חייל וכל דבר בצבא זז מאוד לאט אז בשביל להרגיע את עצמי ולדעת מה בדיוק הולך איתי [כבר 4 חודשים של חוסר ודאות!!] אשמח אם תוכלו לעזור לי
    בתודה מראש.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות מיפוי

הוספת תגובה

• עזרה....

הדר
    28/03/2010

בבקשה...... עזרה....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ??

הדר
    04/04/2010

מדוע מתעלמים??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו