כף היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כף היד
    shlomit or
    27/03/2010

שלום לפני כמה שנים אובחנה ביד ימיני תסמונת התעלה הקרפלית והייתי כבר בחדר הנתוח ברגע האחרון החלטתי לא לבצע נתוח בגלל שאמרו לי שזה חוזר אכן כרגע יש ליכאבים ואיני יכולה לקפל את ידי.התיעצתי עם רופא אורטופד לכף היד שיעץ לי לא לנתח בגלל סוכרת וגילי[70] מה דעתכם?? שלומית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כף היד

הוספת תגובה

• המלצה לטיפול בתעלה הקרפלית

דני סימן טוב
    27/03/2010

שלום שלומית

המלצתי במצב הקיים במקביל לטיפול קונבנציונלי ניתן להקל על בעיית הכאב בכף היד
    ע"י הנחת קומפרסים קרים 3 פעמים ביום כ -20 דקות בכל פעם את הקומפרסים מומלץ להניח
    על אמות היד משני הצדדים כולל מקום הכאב בכף היד . ובנוסף יש לקבל הדרכה נכונה לתרגול
    הכולל מתיחות של אמות הידיים לביצוע יום יומי
    בהצלחה והרבה בריאות וחג שמח
    דני סימן טוב מעסה רפואי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעלה כפית

ד''ר יונה יניב
    28/03/2010

לא נראה לי שעיסויים ו/או קומפרסים יעזרו. לא חובה לנתח כי המצב לא מסכן את חייך. אבל זכרי שהלחץ רק מתגבר והתפקוד יירד וכך גם איכות החיים. ניתוח מאוחר - ייתכן ורק יעצור את התהליך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו