כאבים בכפות הרגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכפות הרגליים
    אור
    02/04/2010

ההני בן 52 ,מבנה גוף רזה ,בעבר עסקתי די הרבה בספורט, בשנים האחרונות
    בשל כאבים בכפות הרגליים בפעילויות מאומצות כמו ריצה קצרה או רקודי עם (רוקד שנים רבות)
    אני ממעט בפעילות אירובית ,אני חש שרק הכאבים מגבילים אחרת הייתי יכול לעשות הרבה
    פעילויות . השאלה האם עלי לקבל את זה כפונקציה של גיל ואין מה לעשות?
    שאלה נוספת במקביל להופעת הכאבים התחילו להופיע מחלת פסוריאזיס קלה,
    ובתקופה מסויימת למשך כמה חודשים הופיעו לי כאבים ונפיחויות בחלק מפרקי כפות היידיים,
    והשאלה שלי היא האם יתכן קשר בין הפסוריאזיס והכאבים שתארתי, כולל כפות הרגליים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכפות הרגליים

הוספת תגובה

• גיל?

ד''ר יחזקאל טיטיון
    12/04/2010

השאלה האם עלי לקבל את זה כפונקציה של גיל ואין מה לעשות? - לא בהכרח. יתכן וקיימת בעיה מבנית או בעיה הקשורה לפסוריאזיס. שווה לפנות לבדיקה בעניין. אולי מדרסים מתאימים או אמצעים אחרים יכולים לעזור.
    שאלה נוספת במקביל להופעת הכאבים התחילו להופיע מחלת פסוריאזיס קלה,
    ובתקופה מסויימת למשך כמה חודשים הופיעו לי כאבים ונפיחויות בחלק מפרקי כפות היידיים,
    והשאלה שלי היא האם יתכן קשר בין הפסוריאזיס והכאבים שתארתי, כולל כפות הרגליים? - בהחלט יכול להיות קשר כזה. מחלת פסוריאזיס יודעת גם לפגוע במפרקים.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו