מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בכפות הרגלייםאור02/04/2010
ההני בן 52 ,מבנה גוף רזה ,בעבר עסקתי די הרבה בספורט, בשנים האחרונות
בשל כאבים בכפות הרגליים בפעילויות מאומצות כמו ריצה קצרה או רקודי עם (רוקד שנים רבות)
אני ממעט בפעילות אירובית ,אני חש שרק הכאבים מגבילים אחרת הייתי יכול לעשות הרבה
פעילויות . השאלה האם עלי לקבל את זה כפונקציה של גיל ואין מה לעשות?
שאלה נוספת במקביל להופעת הכאבים התחילו להופיע מחלת פסוריאזיס קלה,
ובתקופה מסויימת למשך כמה חודשים הופיעו לי כאבים ונפיחויות בחלק מפרקי כפות היידיים,
והשאלה שלי היא האם יתכן קשר בין הפסוריאזיס והכאבים שתארתי, כולל כפות הרגליים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל?
ד''ר יחזקאל טיטיון12/04/2010השאלה האם עלי לקבל את זה כפונקציה של גיל ואין מה לעשות? - לא בהכרח. יתכן וקיימת בעיה מבנית או בעיה הקשורה לפסוריאזיס. שווה לפנות לבדיקה בעניין. אולי מדרסים מתאימים או אמצעים אחרים יכולים לעזור.
שאלה נוספת במקביל להופעת הכאבים התחילו להופיע מחלת פסוריאזיס קלה,
ובתקופה מסויימת למשך כמה חודשים הופיעו לי כאבים ונפיחויות בחלק מפרקי כפות היידיים,
והשאלה שלי היא האם יתכן קשר בין הפסוריאזיס והכאבים שתארתי, כולל כפות הרגליים? - בהחלט יכול להיות קשר כזה. מחלת פסוריאזיס יודעת גם לפגוע במפרקים.
בברכה - דר' טיטיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?