עזרה בהתלבטות בנוגע לקניית מדרסים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בהתלבטות בנוגע לקניית מדרסים
    מועמד לסיירת
    02/04/2010

אז ככה... יש לי פלטפוס שאני מאמין שהוא די רציני... בצו ראשון סימנו לי סעיף של פלטפוס קל ולא פוסל סיירות וכדומה... אני התאמנתי במשך שנתיים, וכמעט לכל אורך התקופה הזו סבלתי מדלקות, שין ספלינטס ושברי מאמץ חוזרים... לא מזמן עברתי בהצלחה גיבוש מטכל והתקבלתי ליחידה... ולכן החלטתי לקחת את העניין בידיים [או ברגליים] ולטפל בעצמי כמו שצריך...
    אז מה הצעד הראשון בהכנתי לכשירות פיזית לצבא? אני צריך לעשות אבחון מיוחד לפלטפוס ?

החלטתי שהגיע הזמן להשקיע במדרסים איכותיים שישמשו אותי בחודשים הקרובים, בהם אני מתכנן להתאמן לקראת הגיוס, ובמסלול עצמו.... אחרי חקר מסוים ונסיון עם מדרסים שעשיתי דרך מכבי הבנתי שהמדרסים שקופת מכבי מציעה לי אינם טובים או עושים איזשהו שינוי משמעותי...
    אז ההתלבטות היא כזאת:
    לקנות מדרסים ב1800 שקל אצל בחור שנשמע מאוד מקצועי בשם "תמיר כפיר"
    לקנות מדרסים ב1000 שקל אצל בחור שנקרא אבי זכין
    או לקנות מדרסים דרך א א אורטופדיה בפתח תקווה וגם להתאים שם נעלי ספורט מתאימות [השגתי שם הנחה רצינית]
    אז מישהו כאן מבין בדבר? מכיר את מוכרי המדרסים? יכול להכווין אותי קצת יותר?
    האם המדרסים ימנעו את הפציעות שתיארתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חשובלהזמין מדרסים עם סופגי זעזועים

futc kh
    03/04/2010

לא מדרסים מגרפיט אלה עלולים לגרום לנזק כי מתנגדים מידי לגוף ולפלטפוס.
    עוד חשוב שהמדרס יהיה עשוי מחומרים בעלי זכרון ויתנו תמיכה מספקת בקשת האורכית,וכמובן המדרסים אמורים לשרת אותך כל תקופת השירות הצבאי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשובלהזמין מדרסים עם סופגי זעזועים

futc kh
    03/04/2010

לא מדרסים מגרפיט אלה עלולים לגרום לנזק כי מתנגדים מידי לגוף ולפלטפוס.
    עוד חשוב שהמדרס יהיה עשוי מחומרים בעלי זכרון ויתנו תמיכה מספקת בקשת האורכית,וכמובן המדרסים אמורים לשרת אותך כל תקופת השירות הצבאי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדרסים

ד''ר יחזקאל טיטיון
    12/04/2010

אז מה הצעד הראשון בהכנתי לכשירות פיזית לצבא? אני צריך לעשות אבחון מיוחד לפלטפוס ? - לך לבדיקת אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל שיפנה אותך לפי הצורך להתאמת מדרסים המתאימים לבעייתך.

אז מישהו כאן מבין בדבר? מכיר את מוכרי המדרסים? יכול להכווין אותי קצת יותר?
    האם המדרסים ימנעו את הפציעות שתיארתי? - מדרסים מותאמים לפי מידת גבס, ותלוי בבעיה שיש לך , פונקציונאלים או ביאומכנים. לגבי המכונים שציינת, לא מוכרים לי.

בברכה - דר' טיטיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו