לאחר ניתוח בתעלה הקרפלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר ניתוח בתעלה הקרפלית
    שולי בק
    04/04/2010

שלום ומועדים לשמחה.

לפני שמונה חודשים נותחתי ביד ימין - תעלה הקרפלית. בחודש האחרון חזרו הכאבים היום בצעתי emg ובבדיקה אמרו לי שיש שוב בעיה בתעלה הקרפלית הרופא השווה בין תוצאות של ה - EMG שלפני הניתוח לעומת מה שעשיתי היום והוא אומר שזה חזר.
    שאלתי האם התסמונת הנ"ל יכולה לחזור כל כך מהר?
    מה עליי לעשות?
    האם צריך לבצע בדיקה נוספת?

אשמח לקבל תשובות לשאלותיי.

חג שמח

שולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר ניתוח בתעלה הקרפלית

הוספת תגובה

• CTR

ד''ר יונה יניב
    04/04/2010

בדכ"ל הבעיה לא חוזרת, ובטח לא כ"כ מהר. השאלה היא אם היה שיפור לאחר הניתוח. אם היה שיפור והבעיות חזרו יש לברר מה הסיבה ואם לא היתה הקלה משמעותית לאחר הניתוח, כמו למשל העלמות הנימול הלילי, אזי הנתוח אולי לא היה מספיק, או שהבעיה במקום אחר לאורך מהלך העצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח

שולי בק
    04/04/2010

תודה על התשובה המהירה.

שלושה חודשים לאחר הניתוח חזרו הכאבים, פניתי לאורטופד הוא הפנה אותי ל - EMG שיצא תקין.
    הכאבים המשיכו לכן פניתי לנירולוג בגלל נוירופתיה ברגלים ( אני סובלת מסכרת סוג 2 ) הוא חשב שהנוירופתיה התפשטה גם לידיים ולכן הוא שלח אותי גם לבדיקת EMG שהראתה בעיה בתעלה הקרפלית. יש לי כאבים מהכתף ועד כף היד.
    (תוצאות הבדיקה הראו הטבה בנוירופתיה ברגליים ואין נוירופתיה בידיים, אך בעיה חמורה בתעלה הקרפלית. )
    האם זה בגלל הסכרת?
    האם יש השפעה של הכאבים בכתף על כף היד?
    מה עליי לעשות??????????????????????

תודה
    חג שמח
    שולי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• CTR

ד''ר יונה יניב
    05/04/2010

קצת מבולבל כי אם יש נוירופטיה פריפרית ברגליים הגיוני שהיא בכל הגוף כולל בידים.
    ועדיין לא יודעת לומר לך מה הסיבה להישנות, אם בכלל.
    הכאבים יכולים להיות הקרנה מהכתף ליד או מהיד לכתף - יש צורך ההדיקת היד והכתף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו