זקוקה לעזרה- hallux valgus

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה- hallux valgus
    דורית
    20/04/2010

בעקבות כאבים חזקים מאוד בכפות הרגליים המתחילים מהקרסול עד לשוק, עם מתיחה חזקה עד למאחרי הברך -בעיקר רגל ימין-שם יש לי עצם בולטת ליד הבוהן, נגשתי לאורטפד אשר כתב באבחנתו כי בבדיקה יש סמני hallux valgus קשים,וכי הוא ממליץ על טיפול ניתוחי[ממנו אני די פוחדת מה גם ששמעתי כי הוא לא תמיד מצליח]
    אני מבקשת את עצתכם האם הניתוח הינו הכרחי והאם יש פתרון חלופי אחר לבעיה?
    אני סובלת מאוד , הכאבים חזקים לא רק בזמן הליכה אלא אף עם כל מגע קל ברגל, אני לא מצליחה לתפקד כלל. לציין כי איני סובלת מעודף משקל.
    הרבה תודה מראש,דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה- hallux valgus

הוספת תגובה

• הלוקס ואלגוס

ד''ר יחזקאל טיטיון
    21/04/2010

אני מבקשת את עצתכם האם הניתוח הינו הכרחי והאם יש פתרון חלופי אחר לבעיה? - הטיפול בהלוקס ואלגוס הוא ניתוחי. יחד עם זאת הלוקס ואלגוס לא מסביר כאבים לכל אורך הרגל וצריך להבדק אצל אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל לראות אם אכן כל הכאבים מקורם בהלוקס ואלגוס. מעבר לטיפול ניתוחי בהלוקס ואלגוס, ניתן ללכת עם נעליים רחבות שלא לוחצות.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו