פרוטרוזיה דיסקלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוטרוזיה דיסקלית
    פולינה
    28/04/2010

שלום רב.אני בת 45 היום כבר כי שלושה ו חצי חודשים בחופשת מחלה עם כאבים בגב התחתון עם הקרנה לרגל ימין ו חוסר תחושה בצד החיצוני של הרגל.ליפני כמה ימים קיבלי את התוצאה של הסריקה MRI בה כתוב כך
    סריקה L2-L3בלט אנולוס כללי ללא לחץ משמעותי על השק הדורלי.
    סריקהL3-L4 פרוטרוזיה דיסקלית לטרית מימין עם סימני לחץ על השק הדורלי ו על הבצ L4 ברצס הליטרלי הימני של חוליה L4
    סריקהL4L5 שינוים ניווניים בפצטים[היפרטרטפיה ואוסאופיטים[.פרוטרוזיה דיסקלית אחורית מרכזית ו דו צדדיתו כן בחלק התחתון של הפורמינות.עיבוי של הליגמנטום פלאבה.היצירות קלה של השק הדורלי
    סריקה L5S1פרוטרטזיה דיסקלית מרכזית ו דו צדדית הגורמת ללחץ מתון על השק הדורלי ו מוצא שורשי S1משנ
    י הצדדים רופא המתפל שלי ממליץ הל טיפול ניתוחי אחר שכבר טיפול תרופתי ו פיזיוטרפיה כבר לא עזרו לי כלל מה אלי לעשות בבקשה המליצו לי אני יודעת בסופו של הדבר ההחלתה היא רק שלי אבל רציתי לשמוע המלצות מה אפשר לעשות במיקרה שלי תודה רבה
    פולינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוטרוזיה דיסקלית

הוספת תגובה

• כאבי גב עם שינויים דיסקוגניים מפושט

ד''ר חגי אמיר
    30/04/2010

פולינה שלום.
    לפני ניתוח הייתי פונה לטיפול אצל כירופרקטור שיעבוד בעדינות על הגב. ויתן תרגילים להגמשת הגב תוך טיפול בנוגדי דלקת.
    אם לא יעזור אפשר להתקרב יותר לסכין.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו