מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מי צריך את כאבי הגב?! כדאי לקראגיא25/10/2007
אני כותב לכם מניסיוני של בערך 20 שנה של כאבי גב
שבהם רצתי לטובי המומחים בארץ ואפילו פעם אחת לחו"ל
אינני צריך לאמר לכם כמה זה עלה אבל אתם יכולים לתאר לעצמכם שזה היה ממון רב מאד
עד אשר לפני יותר משנה, חבר סיפר לי על מכשיר חדש שראה ונתן לי את מספר הטלפון
צלצלתי קבעתי ובאתי לנסות
המכשיר נקרא B.R.E והוא בעצם INVERSSION TABLE
לאחר הפעם הראשונה הייתי "מסונוור" (רציתי לרוכשו בו במקום) אבל ביקשתי לבא לנסות שוב
(רק בשביל ליהיות בטוח) "תבוא כמה פעמים שאתה רוצה עד שתרגיש נח לחלוטין" הייתה התשובה.
צלצלתי כעבור כשבוע והתוצאות היו פשוט מלהיבות ( האם יכול ליהיות שגמרתי עם כאבי הגב?!)
למרות זאת החלטתי לנסות שוב (בכל זאת יש לי במחסן שבבית את כל המכשירים האפשריים שכבר קניתי ואינני רוצה עוד אחד)
כעבור זמן מה באתי שוב, התוצאות של שתי הניסיונות פשוט חייבו אותי לרוכשו
ומאז, לא תאמינו! פשוט כאילו נגמלתי מכאבי הגב
אני יודע שאולי זה לא מתאים לכולם ואולי לא יעזור לכל ציבור הסובלים אך אני יודע שהוא יכול
לעזור למספר רב
והמעניין שבכל הסיפר שלמעלה שאף לא אחד מהמטפלים אמר לי שיש מכשיר כזה (למרות שהוא הומצא בשבדיה לפני כמעט 40 שנה)
רק לאחר שקניתי אמרו "אהה זה בטח!!"
אני מאד ממליץ ללכת לנסות
היבואן נמצא בטלפון 0526346417
והדואל שלו :[email protected]
בהצלחה
גיא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה?
אתי28/10/2007אנא ממך פרט במה מדובר,איך זה נראה,מה זה עושה? וכו',לא כולם מכירים.תודה,אתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא התכוונתי אבל הנה ההסבר
גיא29/10/2007המכשיר בעצם "מותח" את הגוף ובכך מרחיב את הרווחים שבין חוליות עמוד השדרה
ובשל המצב הבלתי רגיל שבשימוש בו (כמעט תלויים) הרי שהוא בעצם הופך לנו את היוצרות בגוף ובכך מגביר את זרימת הדם
וכך מקומות שהיו נרדמים לי פתאום (כמו בין הצד האחורי של הברך.ירך ועד התחת
כבר לא נרדמים עוד
ממש לא התכוונתי להכנס להסברים מכיון שאיני בעל מקצוע בתחום.
אלא רק לשתף בניסיוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבים בירך וברך שמאל
בן 32 סובל מכאבי גב קשים כ7 שנים
כאבים בזרת בכף רגל ימין
כאבי גב-נגע ליטי- צד שמאל למטה
אוסטופורסיס- כאבים בעצמות ללא שברים
פענוח כאבים בעצם הזנב - בדיקת MRI
כאבי גב תחתון חוזרים ונשנים עם הקרנה לרגל ימין
בדיקת מיפוי עצמות וכאבים בעמוד שדרה
בוהן כף הרגל רדומה אצל חייל בטירונות
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?