ממצאי בדיקת CT של שורש כף היד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממצאי בדיקת CT של שורש כף היד
    פרידה
    13/05/2010

נפלתי על יד שמאל אני מגובסת כבר 10 ימים הרופא שלח אותי לבדיקת CT שהתוצאה שלה
    מודגם עיבוי של הקורטקס עם תגובה פריאוסטלית באספקט הדיסטלי של עצם הטרפזיום, לא ניתן לשלול שינוי טראומתי. שאר המבנים הגרמיים מודגמים תקינים. המשטחים הפירקיים מודגמים שמורים. מודגם מבנה גרמי תקין של התעלה הקרפלית. מודגם מהלך תקין של הגידים.
    מאוד חשוב לי לדעת מה אומר תוצאת הבדיקה .
    הרופא יוכל לראות אותי רק ביום ראשון ואני קצת לחוצה ורוצה לדעת מה זה אומר. אני עדין עם גבס.
    אשמח לקבל תשובה
    תודה
    פרידה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• CT

ד''ר יונה יניב
    16/05/2010

הבדיקה אומרת שאין לך שבר וכנראה יסירו את הגבס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה CT

פרידה
    16/05/2010

תודה
    אבל מה אומר כי יש ליכאבים חזקים בשורש כף היד זה נובע מהגבס או שבתוצאה יש לי משהו אחר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר יונה יניב
    17/05/2010

ייתכן שהגבס לחוץ. אם הוא לא לוחץ אזי הכאבים לא בגלל הגבס. ייתכן שיש לך בעיה של רצועות אבל זה צריך למצא בבדיקה.
    בינתיים - 1. אם יש לחץ בגבס יש לפנות למיון
    2. אם אין לחץ בגבס - לקחת משככי כאב עד שתגיעי לרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו