טריגר פינגר או משהו אחר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טריגר פינגר או משהו אחר?
    דניאלה
    14/05/2010

שלום

אני בת 30

לפני כחודש וחצי התאמנתי באומנות לחימה עם ידיד. הידיד כופף לי את כף היד ולחץ בנקודה מסויימת מתחת לאצבע הרביעית איפה שיש מפרק עגול או משהו בסגנון.

זה כאב, כאבה לי היד אחר כך כאבים עמומים אך שיערתי שיעבור.

הכאבים עברו וחזרו לסירוגין.

לאחר כחודש, ראיתי שזה לא עסק, וכואב לי הצד של כף היד (איפה שהצד של הזרת לאורך 2 האצבעות האחרונות (רביעית וחמישית) כמעט עד לפרק כף היד אך לא ממש מגיע לשם (כאשר זה יותר קרוב לפרק כף היד זה יותר בגב כף היד)

הלכתי לרופא ששלח אותי לאולטרסאונד של היד.קבעתי תור מהר ועשיתי את הבדיקה. לאחר שבועים חזרתי לרופא והתברר שהבדיקה יצאה תקינה ולא מצאו שם ממש שום דבר.

אמרתי לו שעדיין כואבת לי היד. הוא מישש את היד ואמר שהוא מרגיש גבשושית מתחת לאזור של הפרק העגול ההוא ושלדעתו אולי אולי זאת התחלה של טריגר פינגר. כשניסיתי להגיד לו על הצד של כף היד .. הוא קצת צחק .. ואמר "בואי לא נאנוס את היד" ולדעתי פשוט הרגיש בעצמו שאין לי כלום של ממש. יחד עם זאת שלח אותי לפיזיותרפיה.

מה שמטריף אותי הוא שעכשיו הפעלתי ממש טיפה לחץ על היד .. דבר שביד השניה לא היה גורם לשום כאב וכבר שעה היד כואבת לי כאבי תופת.

אני מקווה ומשערת לפי החודש שעבר עלי.. שהכאב ידעך ומחר כבר בקושי יורגש.. ככה זה קורה משום מה.

בנוסף, כשאני מקפלת את גב היד לפנים כף היד (מהצד לא מלמעלה מאיפה שהאצבעות) זה ממש ממש כואב לא משנה מתי).

משהו ממש מרגיש לי לא נורמלי . מה לדעתכם זה? קראתי על טריגר פינגר וממש אין לי נקישות או קושי לכופף אצבעות.

מישהו פה יודע מה יכול להיות שקרה ואיך מונעים שלא יהיה התדרדרות? אני מבינה שעליי בטח לגשת לעוד רופא (למרות שהרופא שהייתי אצלו הוא כירוג מומחה לכף היד ועשה רושם של רופא טוב) אולם אשמח לקבל מכם השערות מחשבות בנוגע למקור הכאבים ומה יכול לעזור.

תודה רבה רבה .

דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טריגר פינגר או משהו אחר?

הוספת תגובה

• עדכון- כבר לא כאבי תופת.. אך עדיין

דניאלה
    15/05/2010

גם בשתי הפרקים בתוך היד שקשורים לאצבע החמישית והרביעית וגם בהמשך שלהם לאורך גב כף היד בצד.

איך ייתכן שהרופא שעשה לי אולטרסאונד כתב שהבדיקה יצאה תקינה?

האם זה אמור להעלם איכשהו לבד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• TF

ד''ר יונה יניב
    16/05/2010

קשה להבין בדיוק ממכתבך מה בדיוק הבעיה אבל " טוב מראה עיניים..." אולי כדאי ללכת לבדיקה לכיר' של יד ואולי בדיקת העזר המתאימה היא אחרת - הכל לפי הבדיקה הקלינית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו