האם בעיה אורטופדית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם בעיה אורטופדית?
    אסנת
    17/05/2010

שלום רב,

מזה כשבועיים סובלת מכאב במותן ימין שמקרין לבטן והרגשה של גב תחתון תפוס+ירך ימין תפוסה.
    נשלחתי לבצע אולטרסאונד בטן עם דגש על כיס מרה.לא נמצאו ממצאים.נבדקו גם רחם+שחלות באולטרסאונד.כמו כן כליות+שלפוחית שתן +אפנדיציט הודגמו והכל נראה תקין.

נשלחתי גם לבדיקות דם שיצאו תקינות כולל שתן+בלוטת תריס תקינה אך יצאו לויקוציטים מעט גבוהים 11.7 ולימפוציטים מעט נמוכים(מעט מתחת לגבול התחתון).

כמו כן הופניתי לגסטרו אך רופא הגסטרו שבדק את הבטן טען שהיא אינה רגישה ורכה ולכן לא סובר שזו בעיה אלא תסמונת המעי הרגיז.

עליי לציין שאני 9 חודשים אחרי לידה אפידורלית. בתי מעט כבדה (9 קילו-אולי זה נובע ממשקלה?)

הכאב הוא מציק ומעט מזכיר לי כאבי צירים היות והוא מתפרס מאחור ומקדימה.

איני יודעת לאם לפנות הלאה?אודה לעזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם בעיה אורטופדית?

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר יונה יניב
    17/05/2010

את צריכה כמובן גם בדיקת אורתופד. לא היה לי ברור אם עברת רק US גינקולוגי או אם נבדקת ע"י גינקולוג. אם לא נבדקת - גם זו בדיקה שעלייך לעבור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו