אוסטאופורוזיס בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוסטאופורוזיס בהריון
    מיה ששון
    25/05/2010

שלום רב.
    אני בהריון שלישי בשבוע 29 ואובחנתי לפני כחודש על ידי mri כסובלת מ transient osteoporosis ברגל ימין . ממצאי ה mri עולה כי קיימת בצקת בצוואר וראש פמור ימין וכן נוזל תןוך מפרקי בנפח מעט גדול יותר מאשר ברגל שמאל אך בגבול העליון של הנורמה, ללא סימני שבר.
    אני סובלת מכאבים קשים ומתהלכת בעזרת הליכון.
    שאלותיי:
    1. האם אוכל ללדת בלידה רגילה ( שתי הלידות הקודמות היו רגילות) ומהם הסיכונים אם יש הכרוכים בלידה רגילה במצב כזה?
    2. על פי הניסיון שיש לך כמה זמן לאחר הלידה מתחילים לחוש בהטבה ומתי המצב אמור לחזור למצב שקדם להריון דהיינו, אפשרות לדרוך על הרגל ללא כאבים וללא הגבלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוסטאופורוזיס בהריון

הוספת תגובה

• אוסטאופורוזיס חולפת בהריון

ד''ר חגי אמיר
    25/05/2010

שלום מיה.
    לא צריכה להיות בעיה ללדת ליז\דה רגילה.
    היזהרי והשתמשי במקל הליכה או בקביים עד גמר ההריון.
    המצב הפיך אולם יכול לקחת עד שנה שהמצב יחזור לקדמותו.
    בהצלחה ומזל טוב.
    דר אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוסטאופורוזיס חולפת בהריון

מיה ששון
    25/05/2010

ערב טוב ותודה רבה על התשובה המהירה לשאלתי הקודמת
    האם תוכל להרחיב את עניין הלידה הרגילה ולהסביר לי כיצד זה אפשרי אם יש לי קושי רב בפישוק הרגל ללדת בלידה רגילה? האם הלחץ של הלידה לא יכול לגרום לשבר במפרק???
    וגם, האם שנה החלמה עד לחזרה לשיגרה זה טווח הזמן בו נתקלת בנשים שחוו את התופעה או האם מדובר בפרק זמן מקסימלי והשיפור יכול להיות מהיר יותר. מה עליי לעשות לאחר הלידה על מנת להאיץ את תהליך ההחלמה???
    תודה רבה,
    מיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו