בבקשה רופאים טובים עיזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה רופאים טובים עיזרו לי
    יצחק
    29/05/2010

מי יודע איך אני צריך לבקש ומימי בדיקה וקונסוליום מדיציפלינות שונות בגלל ריבוי בעיות רפואיות שחלקן הן אצבע קטועה וחלק גב בנוסף לבקע שנוצר לי מעל הצלקת הניתוחית שוב לאחר שנותחתי אפנדציט כל זה קרה בסמיכות מרגיזה במהלך שך החמש השנים האחרונות ,האים במיסגרת של המושלם יש מצב שכזה?שמעתי גם שעד מישקל מסויים אתם לא מנתחים הכוונה לאפנדיציט והרופאים לא מנחים כאלה שהם מעל ל105 ק"ג אני עצמי בדיאטה חמור אני יורד יופי ואני מתקרב בצעדי ענק חמישקל הזה אבל קוץ ואליה בה איך קורה לי מצב שכזה אני יורד במישקל אבל הבטן שלי תופחת מה קורה כאן אגב אין לי כאבים בגלל זה שהיא תופחת
    אני מבקש לשאול עוד משו קטן אני צריך לעשות ניתוח בקע בבטן וכמו ,כן בגב ובצבע יש מצב שכזה אני רוצה לגמור בכל בבת אחת.האים לאור זאת שאני בן 64 אתם ממליצים לי לעשות הפרדה?
    אני כבר רוצה לחזור לאיכות החיים הקודמת שהייתה לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה אין תשובה?

יצחק
    30/05/2010

לשאלה שנישאלה אין כאן שום בקשה לעזרה כלכלית הכל בתשלום כחוק כמובן אז למה אף אחד לא משיב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו