טיפול בהידרותרפיה או פיזיותרפיה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בהידרותרפיה או פיזיותרפיה?
    אתי
    30/10/2007

שלום,ברצוני לקבל מידע לגבי עדיפות לטיפול בשחיקה במפרק הירך אשר התגלתה אצלי לפני כשלושה חודשים.האם הידרותרפיה עדיפה ?מה הסיכון בהגברת השחיקה בפיזיותרפיה במכון?
    ברצוני לציין שאני סובלת מכאבים חזקים מאד שמתבטאים בהרגשת "קרעים" ברגל מהמפסעה עד הברך,אני מטופלת בארט 50 פעמיים ביום ובמגה-גלופלקס 3 פעמים ביום שאותו אני נוטלת כבר מס' שנים,מצפה למענה בהקדם,תודה וברכה,אתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עדיין מצפה לתשובה

אתי
    06/11/2007

שלום,טרם קיבלתי תשובה לשאלתי בקשר לעדיפות טיפול בפיזיותרפיה או הידרותרפיה לגבי שחיקה במפרק הירך(אוסטיאוארטריטיס)אשר התגלתה אצלי לפני מס' חודשים,התשובה חשובה לי מאד,אנא ,ענו לי בהקדם,בתודה ובברכה,אתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיסיו או הידרו

ד''ר אליהו אדר
    05/01/2008

אין כאן שאלה "מה עדיף". לשני סוגי הטיפולים יש מקום במצב של שחיקת סחוסים לכל אחד מהטיפולים קיימים יתרונות ומגבלות. בעיקרון אין מניעה מטיפול זה או אחר. החשיבות הינה בהתמדה , משך הטיפול ומיומנות המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו