דורבן בכף רגל שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דורבן בכף רגל שמאל
    נילי
    07/06/2010

שלום,

אני סובלת מכאבים בכף רגל שמאל מזה כמה שנים. לאחר צילום רנטגן התברר כי יש לי דורבן באותה רגל.

התייעצתי עם כמה אורתופדים וכל אחד ממליץ לי טיפול שונה ואני לא יודעת כבר מה לעשות...

זה התחיל במדרסי סיליקון מיוחדים שאכן אני מנסה לשים מידי יום, אך בקיץ זה לא תמיד מתאפשר כי לרוב אני עם נעליים פתוחות. בכל מקרה הכאבים לא עברו לחלוטין.

אח"כ רופא אחר המליץ לי לעשות זריקות, אך ויתרתי על הרעיון כי מדובר בסטרואידים (אני אסתמטית וכבר נוטלת סטרואידים) וברעיון די כואב.

עשיתי גם פיזיותרפיה באזור, ולמרות שיפור זמני- הכאבים חזרו.

האופציה היחידה שנותרה היא לעבור ניתוח- רופא אחד בלבד המליץ לי לעשות את הניתוח (לאחר שגם אבי עבר אצלו ניתוח בשל אותה בעיה) ואמר כי זהו הפתרון היחיד שבעצם מונע לחלוטין את כאבי הדורבן וחזרתם בעתיד.

אני מתלבטת מה לעשות ואשמח לקצת הכוונה.

קצת פרטים עליי-

בת 27

משקל תקין

לא פעילה ספורטיבית בצורה מיוחדת

סוחבת את הבעיה כאמור כבר לפחות שנתיים אם לא יותר...

שנה שבעברה לאחר טיול ארוך בחו"ל הבעיה החריפה (בשל הליכה ממושכת).

תודה רבה על העזרה!

נילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דורבן בכף רגל שמאל

הוספת תגובה

• ''דורבן''

ד''ר יחזקאל טיטיון
    09/06/2010

לפני שקילת טיפול ניתוחי, אני ממליץ לבצע כל טיפול שמרני סביר שקיים כולל הזרקה מקומית. אמנם הרעיון מכאיב לך אבל הניתוח יכאיב לך יותר... כמו כן ניתן לנסות טיפול בגלי הלם.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו