ניתוח TARSAL COALITION

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח TARSAL COALITION
    חייל
    11/06/2010

שלום רב, אני בן 20 בריא בד"כ. במהלך השירות החלו לי כאבים ברגל ימין עברתי בירור ונמצא TARSAL COALITION שמערב את המפרק בין הטלוס לקלקנאוס ויוצר בליטה בחלק המדיאלי של הרגל. לפני שבוע וחצי עשיתי את הניתוח באחד מבתי החולים במרכז הארץ במהלכו הוצאה הקואליציה עד "שולי הסחוס התקינים". לתיאורו של המנתח במכתב השיחרור מהלך תקין והוא מתאר תנועה סובתלארית שהשתפרה.
    השבוע ביצעתי פזיותרפיה ובראשונה שמתי לב שאני לא מצילח להניע את הבוהן לכיפוף מלא (כמו ברגל האחרת) ושאני מזיז אותה רק מעט.
    יש לי תחושה מלאה באצבע. הפזיותרפיסט די הדאיג אותי באמירה שלו :"אולי פגעו לך בעצב".
    האם יש אפשרות שפגעו לי בעצב ובכל זאת אני מניע את האצבע חלקית? והאם העצב של הבוהן בכלל עובר בחלק המדיאלי של הקרסול ??
    אודה מאד לתשובתך המלומדת ומצטער על אורך הדברים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח TARSAL COALITION

הוספת תגובה

• לאחר ניתוח

ד''ר יחזקאל טיטיון
    02/07/2010

האם יש אפשרות שפגעו לי בעצב ובכל זאת אני מניע את האצבע חלקית? - הכל יכול להיות אך לא סביר.
    והאם העצב של הבוהן בכלל עובר בחלק המדיאלי של הקרסול ?? - התאור מתאים יותר לפגיעה או חוסר פעילות של גיד אך מאחר ויש פעילות מסוימת רק פחותה, סביר כי ישתפר ויחזור לעצמו.

בברכה - דר' טיטיון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו