כאבי ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים
    ליאת
    02/11/2007

שלום רב,
    שמי ליאת וברצוני לשאול שאלה.
    יש לי כאבים עזים שהתחזקו עם השנים בברך ימין-כתוצאה של חבלה בברך. הופניתי ע"י אורטופדים למיפוי עצמות בעקבות חשד לקרע במיניסקוס וטרם קיבלתי תשובה.
    ברצוני לדעת האם יתכן שבמיפוי יראו תוצאות אחרות מהחשד? והאם יתכן שלכאבים ישנה תופעת לוואי - עייפות וחולשה תמידית?

אשמח למענה
    כל טוב ובריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברכיים

הוספת תגובה

• כאבים בברך

ד''ר יבגני שויחטמן
    04/11/2007

צריך להמתין למיפוי ולחזור על שאילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות מיפוי עצמות

ליאת
    05/11/2007

שלום רב,
    קיבלתי תוצאות של מיפוי עצמות- "אין קליטה פתולוגית של החומר."- משתמע, שהכל תקין ברוך ה'.
    אך ממה נוצרים כאבים כה עזים?
    הלכתי לאורטופד עם התוצאות- התוצאה הייתה לו מוזרה, כי הוא היה בטוח גם לפי הבדיקה שהוא עשה, וגם לפי התלונות שלי- שאכן זה קרע במיניסקוס, אך התוצאות הראו אחרת.
    הוא שלח אותי, לפי דבריו, "המוצא האחרון" לבדיקת MRI לטענתו- יתכן ויש קרע ישן (חבלה מלפני 10 שנים שלאחרונה הוחמרו הכאבים) שניתן לראותו בבדיקה זו.
    אבל אם לא ראו את זה במיפוי - יתכן וזה כבר לא קיים למרות הכאבים העזים?
    הוא טוען שבמידה שבMRI לא יראו כלום- אין מה לעשות אבל יהיו רופאים שירצו לבצע בכל זאת את האורטוסקופיה כדי לבדוק את המקור לבעיה- האם הז מה שיעזור.
    והאם יש קשר לחולשה ועייפות כרונית
    אודה למענה
    ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו