כאבים בעצם כף הרגל העליונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בעצם כף הרגל העליונה
    יעקוב
    16/06/2010

שלום דר. אני בן 56, לפני כיומיים התחילו לי כאבים בגב כף הרגל באיזור עצמות ה metatarsals. כמו כן האיזור נפוח. הכאבים מופיעים בזמן הליכה, תזוזה של האצבעות ובמגע באיזור. לא עשיתי שום מאמץ מיוחד שיכל לרגום לשבר מאמץ, הגעתי לפני שלושה ימים לארץ מארה"ב בטיסה ארוכה ואני לא יודע אם יכול להיות קשר לכך. אני ללא ביטוח רפואי כרגע, לכן אבקש לדעת האם לדעתך יש סיבה לדאגה או שאפשר להשאיר את זה כך עד לשובי לארה"ב בעוד כשלושה שבועות. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• avn

נסים
    21/06/2010

מזה 5 שנים אני סוחב איתי כאבים בברך שמאל ({לצערי התרגלתי לחיות איתן) בזמנו איבחנו אצלי את הסיבה שנקראת AVN האם כיום יש פתרון לבעיה בתודה ובברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב

ד''ר יחזקאל טיטיון
    02/07/2010

נס למרוח במקום משחה אנטידלקתית כגון swis releife או משחת וולטרן. ניתן ם לקחת כדורים נוגדי דלקת. אם לא משתפר, פנה לבדיקה.

בברכה - דר' טיטיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו