דלקת בכתף שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת בכתף שמאל
    מיכאל
    18/06/2010

בערך חודשיים כבר כואבת לי כתף שמאל כשאני מרים איתה משקל מעל הכתף והצידה.אמרו לי שזה דלקת ועשו לי זריקת וולטרן ואמרו לי לנוח ולא לעבוד עם הכתף חודש.שבוע אחרי הזריקה התחלתי להרגיש יותר טוב אבל עשיתי מתח וקצת עבודה עם הכתף והכאב חזר לי. אז רציתי לדעת עם זה יעבור עם מנוחה ומה אתם חושבים על זריקת וולטרן במצב הזה? אני בן 15 וזה קרה לי מעומס על הכתף בחדר כושר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת בכתף שמאל

הוספת תגובה

• כאבים בכתף

ד''ר חגי אמיר
    21/06/2010

שלום מיכאל
    כמו שאמרו לך, רצוי להמנע מפעילות מכאיבה לכתף לפחות חדש אם לא חדשיים, ולחזור בהדרגה לפעילות.
    כדאי להמנע מזריקות ותרופות בשלב זה.
    אם הכאב יחזור אז, יהיה מקום לבדיקות כתף יותר מעמיקות לראות אם אין קרעים ברצועות ומעטפות הכתף.
    בהצלחה
    דר' אח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

מיכאל
    21/06/2010

תודה רבה. אבל שלושה ימים אחרי הזריקה הרגשתי שעבר הכאב אבל אחרי שעבדתי אם הכתף קצת אז הכאב חזר. זה לא נורא שעבדתי קצת,הכאב יעבור בסופו של דבר עם המנוחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו