אוסטאוטומיה של הברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוסטאוטומיה של הברך
    לילך
    26/06/2010

שלום,

אני בת 34 וסובלת מבעיות ברכיים מזה 20 שנה.
    במהלך השנה האחרונה הכאבים החמירו והומלץ לי ע"י מספר רופאים לעבור ניתוח אוסטאוטומיה.
    אני מעוניינת לדבר עם מישהו שעבר ניתוח שכזה, לשמוע על תהליך ההחלמה והתוצאות של הניתוח.
    כמו כן, הייתי מעוניינת לדעת אם יש לכם המלצה למנתח ספציפי המנוסה בסוג זה של ניתוחים.

לילך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוסטאוטומיה של הברך

הוספת תגובה

• מעוניינת לקבל מידע על ניתוח לרגלי X

somek
    08/04/2013

שלום רב, אני בת 34 ואני מאוד מעוניינת לעשות ניתוח לסדר את רגליי העקומות אני מתביישת ללכת עם מכנסיים צמודים והדבר הציק לי מאז ומעולם אך אני גם מפחדת מסיבוכים. האם כדאי לי לעבור את הניתוח? זה לא כואב אך מאוד מציק אני מתביישת מזה מאוד ואני 1.74 אני רוצה לבוא לייעוץ אבל לא מכירה מומחים ורוצה לשמוע על חוות דעת. אצלי הבעיה זו בברכיים רגל ימין נוטה שמאלה והפוך ברגל שמאל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

דליה
    30/01/2011

שלום שמי דליה גם אני צריכה לעבור את הניתוח הזה ותוכלי ליכתוב לי במידה שעברת את הניתוח כבר על איך שהרגשת ותהליך השיקום... הודה לך מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו