כאב בכפות הידים בבקשה תשובה מהירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בכפות הידים בבקשה תשובה מהירה
    שאלה
    03/07/2010

בעלי סובל כבר כמה חודשים מכאבים בשורש כף היד תחילה זה היה יד שמאל ואחשב גם יד ימין.
    יד שמאל היא כרגע יותר כאבת זה מגיעה למצבים של כאב בלתי נסבל ויש לו בליטה בשורש היד . הוא היה אצל אורטופד וקיבל זירקת קורטיזון לתוח הוריד וזה לא עזר. הוא נישלח לעשות מיפוי עצם בשתי הידיים וגילו אצלו תהליך דלקתי או נזק מאמץ ,ותהליך דלקתי באזור סינוסים מקסילרים משמאל. וכך גם ביד ימיןבאזור אולנרי מקורב לשורש כף היד. אומנם נירשם שממצים קלים אבל הכאב גדול. הוא חזר לרופא עם הבדיקות והרופא לא יודעה מה לעשות מאחר והדלקת לא מרוכזת במקום אחד ביד , יש בכמה נקודות בשורש כף היד . הוא לא יכול לעשות נתוח . הרופא נתן לבעלי כדורי סטורידים אבל גם זה לא עוזר ולא מרגיעה את הכאב. בעלי העבודה שלו זה עם ידים ואחשב הוא מתקשה לעבוד עם הכאבים. מה עושים? למי לפנות? בבקשה תשובה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב בכפות הידים

ד''ר יונה יניב
    04/07/2010

מאחר והדלקת בכמה מפרקים לדעתי יש לפנות לראומטולוג לברור מחלה ראומטית הגורמת לבעיה.
    בכל מקרה יש לחזור גם לכיר' של היד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החלמה מהניתוח

שבתאי דר
    05/07/2010

אני במקצועי נהג שמוביל סחורה ויש לי רכב עם הילוכים שנמצא כל היום על הכביש. אני מאמץ את יד ימין שלי במהלך כל היום .
    רציתי לדעת משך ההחלמה של הניתוח.
    כמה זמן לאחר הניתוח אני צריך מנוחה ליד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים ביד

ד''ר יונה יניב
    08/07/2010

לפי סיפורך אינני יודעת למה ואיזה ניתוח אתה אמור לעבור ביד. לפי התאור שנתת רצוי שתבדק ע"י ראומטולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו