דלקת ברגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ברגל
    גל
    09/07/2010

שלום אני חייל בן 20 ולפני חודש במהלך כדורגל דרכתי לא נכון על הרגל ומאז נהיו לי כאבים עזים ברגל באזור הקרסול בצילום לא התגלה שום דבר האבחנה הייתה דלקת בגיד שהתפתחה לדלקת שהייתה מלווה בכאבים ובנפיחות של שבועיים בקרסול הכאבים עברו אבל עכשיו כאשר אני מבצע פעילויות ספורטיביות אני מעקם לעיתים תכופות את הרגל וזה מלווה עם כאבים חזקים רציתי לדעת מה התופעה ואיך אני מטפל בה? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ברגל

הוספת תגובה

• הי גל

גל
    10/07/2010

הי, אני סטודנטית לפיזיותרפיה ורציתי להציע את עזרתי.
    האם ביצעת בדיקת אולטרהסאונד? כדאי לראות האם יש נזק כלשהו לרקמות, אולי מתיחה שגרמה לקרעים מיקרוסקופיים בגידים או ברצועות.
    בכל מקרה אני חושבת שאתה צריך לחזק את השרירים של הקרסול כדי למנוע מצב של נקעים חוזרים וכדי שלא תעקם את הרגל. כמובן ואם כואב לך יש אמצעים רבים להוריד את הכאב (ולהוריד נפיחות אם עדיין יש), למשל זרמים סנסוריים באיזור, מסאז', US וכו.
    בהצלחה!
    וכמובן- לחכות לדעת המומחים בפורום
    איילת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

ד''ר יחזקאל טיטיון
    11/07/2010

לא ניתן לדעת מה הבעיה ללא בדיקה מסודרת. פנה לבדיקת אורתופד העוסק בבעיות קרסול וכף רגל.

בברכה - דר' טיטיון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקעים חוזרים

ד''ר חגי אמיר
    12/07/2010

שלום גל,
    קודם כל אכן רצוי לבדוק ולאבחן מה הבעיה.
    באופן כללי, ניראה כי אתה סובל מנקעים חוזרים בקרסול.
    הדבר מצריך עבודה אינטנסיבית בפיזיוטרפיה כדי לאמן את הקרסול לחוש את מצב הקרסול במרחב ולצפות ולהגיב למצב של התעקמות הקרסול.
    פנה לבדיקת אורטופד ולקבלת הפניה לפיזיוטרפיה.
    בנתיים השתדל ללכת עם חבק אלסטי לקרסול. זה יעזור מעט.
    בהצלחה
    דר' אח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו